For Honor product
GMFORHONORPCCODE

Игра For Honor, за PC (код)

 • Модел: For Honor Code
 • Марка: Ubisoft|
 • Код: GMFORHONORPCCODEИгра For Honor, за PC (код)
 • Код на продукта: PL32502
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Внимание! Този продукт се предлага под формата на активационен код без физическа кутия. Може да се получи по електронна поща. Това е решение на издателя, а не на Пулсар ЕООД.


  Представи си един далечен, суров и жесток свят, изпъленен с прекрасни местности, величествени планини и грандиозни забележителности. Въпреки трудностите, живеещите там се препитават по всеки възможен начин и оцеляват, макари над тях постоянно да е надвиснала опасността от война.

  Ала преди хилядолетие апокалипсис почти заличава цялата цивилизация по тези земи. Домовете са унищожени, империи рухват, цели нации /народи са принудени да се разпръснат. И от прахта на разрухата, Рицари, Викинги и Самураи се въздигат отново, за да възродят традициите, да построят отново изгубеното и да достигнат славата на предците си.

  Ubisoft Montreal, партнирайки си и с други Ubisoft студия, ти дава възможността да се потопиш в мъглата на войната, да се сражаваш в епични битки по земи, по - големи и великолепни от самия живот и да станеш майстор на средновековните оръжия, да усъвършенстваш изкуството на войната. Чрез иновативната система за управление, ще имаш абсолютен контрол над персонажа си, ще можеш да го развиеш според своя стил на игра, благодарение на уникалните умения и разнообразните оръжия и брони.

  Фракциите!

  Рицари
  "Сражавайте се, смели рицари! Мъжът умира, но славата продължава да живее! Сражавайте се! Смъртта е за предпочитане, пред загубата."
  Sir Walter Scott

  Рицарите на Ashfeld са стремителните образци на могъществото. Те са изпратени от Железния Легион, за да въдворят мир. След като са вкусили парче от Свободата, решават да направят Ashfeld свой дом. Вярват, че повечето, ако не всички, оцелели руини, всъщност са построени от Великата Империя, предшественик на Железния Легион.
  Разпръснати с векове, Рицарите от Ashfield са били просто сбор от дребни военноначалници и банда наемни рицари. Ала през последното десетилетие, те се обединяват под едно знаме.
  Засега, рицарите от Ashfield успешно защитават територията си от Викингите и Самураите. Apollyon, техният предводител, твърди, че заплахата от война е неизбежна и само присъединявайки се към него, имат шанс да продължат да пазят земите си.

  Викинги
  "Аз живея! Аз изгарям от живот, Аз обичам, Аз унищожавам и съм щастлив!"
  Robert E. Howard
  Викингите напускат разрушените си земи. Тези, които все пак остават, са покорени от Рицарите.
  Ала преди няколко века, Викингите започват да се завръщат, многобройни, от отвъд морето, където са установили новия си дом. Те са твърдо решени, отново да сложат ръка на родната земя Valkeinheim.
  Стотици кланове съжителстват заедно, сключили крехък мир в замръзналата тундра. Ала за незапознатия, би изглеждало, че живеят във вечна гражданска война.
  Викингите са неуспоримите господари на морето и реките. Те са ужасяваща гледка, събирайки войски на украсените си с драконови глави кораби. Те са неспираема, брутална сила, която прегазва всичко по пътя си.

  Самураи
  Най - силните войни са тези двамата - Време и Търпение.
  Leo Tolstoy

  Историята никак не е милостива към Самураите.
  Идвайки отвъд необятните морета, те разказват приказки за Император и земи, погълнати от огън и вода. Хиляда години по- късно, най - накрая номадският народ спира на едно място и създава нова империя, в близост до земите на Викингите и Рицарите.
  След като прекарват последното десетилетие основно на заблатените хълмове, известни като Myre, Самураите се развиват и просперират, но са доста по - малобройни от съседите си. Затова трябва да разчитат на по - добри бойни умения, хитрост и отдаденост към своята култура - единствен начин да оцелеят като последни от собствения си вид.

  Режими на игра:

  Историята
  С възможност да се играе от един човек или co-op с двама играчи.
  Замъците и укрепеленията са от ключово значение за прогреса на играта.
  Multiplayer
  Dominion - битка 4 в 4, целта е да победиш противниковия отбор. Това става като трупаш точки от убийства, завладяване на определени територии и времето, за което са твои. Когато твоят отбор достигне 1000 точки, противниковият не може повече да се съживява, освен ако не завладее нова територия. Играта свършва с елеминрането на последния останал жив враг.
  Duel - сражавай се срещу друг играч в три рунда на различна арена. Възползвай се от билда на персонажа си, за да постигнеш ултимативната победа.
  Brawl - битка в три рунда, 2 в 2, до смърт. Всеки персонаж се появява на различно място по картата. Отборът, елеминирал и последния жив враг, печели. Местата са пълни с капани, затова ще трябва внимателно да преценяваш всяка стъпка.


  Виж още Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти