Football Manager 2015, за PC product
GMFM2015PCGMFM2015PCGMFM2015PC

Игра Football Manager 2015, за PC

  59.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Football Manager 2015 е най-реалистичната, задълбочена и увличаща симулация на футболен мениджмънт, създавана някога. Игра, която ти дава възможност да изпробваш професията мечта за всеки футболен фен и да работиш с почти всеки футболен клуб в над 50 държави от целия свят.

  Вживей се в ролята на истински футболен мениджър, който има пълен контрол над тактиките, трансферите, това кой ще влезе в играта и кой ще остане на резервната скамейка, дори над смените по време на мач. А след това се наслади на резултата от решенията си по време на задъханите срещи на стадиона, реализирани с впечатляващия 3D-енджин на играта.

  Какъв мениджър искаш да бъдеш? Благодарение на новата система, можеш да персонализираш играта си както никога досега. Дали искаш да се фокусираш върху треньорската работа, върху търсенето на нови таланти и обучението на младите надежди или предпочиташ индивидуалния подход към всеки отделен играч? Или пък искаш да правиш всичките тези неща? Изборът е твой!
  Виж отбора си в действие! Football Manager 2015 предлага над 2000 нови анимации, подобрени модели на играчите и физическия модел на топката, плюс страхотно ново осветление. Всичко това - в името на максималното вживяване и реализма!
  Изгради футболната си империя с лекота! Football Manager 2015 е по-достъпен отвсякога с нов, по-интуитивен интерфейс!
  Футболът такъв, какъвто е днес! Новите персоналности на футболистите в играта отразяват съвременната ситуация във футболния свят. Играчите се изживяват като звезди, много по-склонни са да говорят с пресата и не се колебаят да ти поставят ултиматуми. Медиите също са представени с далеч по-богат набор от журналисти и репортери, които не биха се спрели пред нищо, докато търсят поредната сензация.

  Системни изисквания:
  Минимални системни изисквания:
  Операционна система: Windows XP, Vista, 7, 8
  Процесор: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon - XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+
  Памет: 1 GB RAM
  Графична карта: NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100 - 128MB VRAM
  DirectX: Version 9.0c
  Хард диск: 3 GB свободно място


  Виж още Игри за PC SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+