Final Fantasy XV Royal Edition product
НазадGMFINALFANTASYXVREPCGMFINALFANTASYXVREPCGMFINALFANTASYXVREPCGMFINALFANTASYXVREPCGMFINALFANTASYXVREPCНапред

Final Fantasy XV Royal Edition, за PC

 • Марка: Square Enix
 • Код: GMFINALFANTASYXVREPCFinal Fantasy XV Royal Edition, за PC
 • Модел: Final Fantasy XV RE
 • Код на производител: PL32881
 • Налично във външен склад
  98.52 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Описание
  Final Fantasy XV Royal Edition издига аплодираната сага до нови висоти. Това издание се пръска по шевовете от допълнително съдържание и нови функции. Присъедини се към принц Ноктис и най-близките му приятели в борбата срещу империята, и опита им да си възвърнат падналото кралство.  Това издание включва:  Final Fantasy XV

  Insomnia City Ruins: Expanded Map (чисто ново ниво)

  Режим на игра от първо лице, нови предмети, нови босове

  Armiger Unleashed (екшън ориентиран режим на Armiger; достъпен, след като събереш 13 royal arms)

  Royal Vessel (лодка, с която можеш да навигираш водите между Кабо Кайем и Алтисия)

  Episode Gladiolus, Episode Prompto, Multiplayer Expansion: Comrades, and Episode Ignis (всички допълнения)

  Редицата оръжия, предмети и бои за колата Regalia

  Двустранна обложка (илюстрирана горе)  Приготви се да се озовеш в центъра на ултимативното Final Fantasy приключение. Не се подлъгвай по името, знаеш, както и ние, че това далеч не е последната фантазия.

  Пред теб се отварят вратите на Final Fantasy XV, с още по - динамични битки, едно невероятно пътешествие, неочаквани разкрития, и както вероятно очакваш - това е една прекрасна история за приятелството, предизвикателствата в живота и желанието да останеш силен.
  Представяме ти Noctis - престолонаследникът на кралството Lucis. Неговата задача е да върне свободата по родните си земи и да скърши черните окови, наложени от имперската армия. Заедно с най - близките си приятели, той ще те разведе из спиращия дъха свят Eos, ще се сблъскаш с кръвожадни същества и озлобени врагове. Ще те научи да комбинираш уменията му с оръжия и магия, да използваш силата на предците му за по - динамични и адреналинови битки.
  Независимо дали за първи път се сблъскваш със света на Final Fantasy или си дългогодишен фен - обещаваме ти, това приключение да е различно, в същото време - така добре познато, фантастично и пристрастяващо!

  Иновативна бойна система - подбирай внимателно набора си от умения, съобразявайки се с различията на всеки персонаж, който ще ти помага. Движи се светкавично из бойното поле, за да нанесеш изненадващи удари на противника в гръб. С прогреса на партито, магиите ще стават по - силни, бойните умения по - разнообразни, а битките по - предизвикателни.
  Впусни се в пътешествие без граници - разгледай и опознай огромния свят Eos. През очите на Noctis, ще се сблъскаш с богата дива природа, опасни пещери, кипящи от живот градове и най - невероятните същества, които си виждал. Не забравяй, това е фантазия, превърнала се в реалност.
  Силно и истинско приятелство - както и в другите Final Fantasy игри - основна нишка в историята е приятелството, себеотдайността и истинската обич. Noctis има истински приятели, с които ще се почустваш силно свързан, и с които ще споделиш успехите и паденията. Задачата ти изисква много сила, кураж и най - вече издръжливост на духа. Заедно, притежавате тактическо предимство в битките и сигурно рамо в трудните мигове.
  Историята:
  На път към годеницата си, принц Noctis научава, че родните му земи са нападнати, а баща му - крал Regis е убит. Измамен мир е наложен сред поданиците му, подчинени на ръката, убила баща му. За да разкрие какво точно се е случило и да възвърне свободата, Noctis и верните му спътници се изправят пред поредица предизвикателства в един безкраен, отворен свят, изпълнен с невиждани чудеса и причудливи форми.
  Героите:
  Noctis.

  Наследникът на трона. Неговото изпитание започва, когато е застигнат от лошата вест по пътя към сватбата му с лейди Lunafreya Nox Fleuret. В битка, той ползва спектрални оръжия, които "изковава" от въздуха, умение, предало се по наследство.

  Gladiolus.

  Фамилията Amicitia винаги са служили като пазители на кралете на Lucis и техните земи. Gladiolus е най - големият син, свързан изключително силно с Noctis, в качеството си на довереник и пазител. С изумителната си сила, той е винаги готов да защити приятелите си.

  Ignis.

  Отгледан заедно с Noctis, той е верният му съветник. Изключително добре образован, Ignis притежава необходимите хладнокръвие и съобразителност, за да играе добре ролята си. Тактическата му интуиция е жизнено важна за принца да достигне щастливия край на своето пътуване.

  Prompto.

  Верен приятел на Noctis още от тинейджърските му години. Въпреки, че не е от благородническо потекло, Prompto поема товара не само на своя принц, но и този на компанията, поддръжайки техния дух и морал.

  Luna.

  Най - младият оракул в историята. Въпреки, че споделя толкова хубави спомени с Noct още от детството им, щастливите дни са брутално прекъснати от инвазията на имерията в родните й земи - Tenebrae. Уважавана и почитана от всички, тя поема на път заедно с Noct, в търсене на духовна и божествена подкрепа.

  Regis.

  Кралят на Lucis, отгледал сам сина си. В продължение на години, той е поддържал Стената, магическа бариера, която предпазвала Коронования град от инвазии. Въпреки това, нa подписването на договора с Niflheim, той е убит.


  Виж още Игри за PC Square Enix

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти и тагове: