Final Fantasy XIV: A Realm Reborn product
GCONGFF14AREALMREBORNPS4GCONGFF14AREALMREBORNPS4GCONGFF14AREALMREBORNPS4GCONGFF14AREALMREBORNPS4

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, за PlayStation 4

  39.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  FINAL FANTASY® XIV: A Realm Reborn е масова мултиплейър онлайн ролева игра (MMORPG) за PlayStation 4, която ви приканва да влезете в света на Еорзея (Eorzea) заедно с приятелите си от цял свят.
  Формирайте парти и впуснете в приключението с други играчи, намиращи се на различни части от земно кълбо. Изковете приятелства, придвижвайте се с чокобоси и на борда на въздушни кораби, докато създавате свои уникални истории в Еорзея.

  Странствайте сами или в компанията на приятелите си, докато изпълнявате епични мисии, водите битки с познати FINAL FANTASY чудовища и придобивате уникални способности и екипировка. Всичките ви любими класически елементи от поредицата ви очакват!

  Еорзея. Земя, обичана от боговете и изкована от герои.

  В опит да установи контрол над кралството и неговите богати кристални залежи, Гарлеанската империя (Garlean Empire) изпраща натам огромна войска, която да покори южната й съседка. Тласкан от лудостта си, командирът на настъпващата армия планира да откъсне луната от небесата и да я запрати към страната. Населението на кралството скоро научава за този ужасяващ план и започват молитва в единадесетчасов опит да измолят помош от боговете, но усилията им се провалят. От вътрешността на луната се надига Бахамут (Bahamut) – древно ужасяващо създание, изпълнено с гняв заради безбройните векове плен. Усещайки хода на съдбата, могъщ магьосник канализира последната си сила, за да изпрати героите на Еорзея в пукнатина на времето. Там те чакат, недокоснати от пламъците на разрушението, докато отново има нужда от тяхната намеса. Тези герои сте вие, а часът на вашето пробуждане настъпва сега!  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  MMORPG
  Тип:  Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+