Fighting Compilation product
GCONGBANDAINAMCOFIGHTINGCOMPGCONGBANDAINAMCOFIGHTINGCOMP

Fighting Compilation, Съдържа : Tekken 6, Soulcalibur 5 и Tekken Tag Tournament 2; за PS3

  49.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Пакетът Fighting Compilation съдържа:
  Играта Tekken 6
  Играта Soulcalibur 5
  Играта Tekken Tag Tournament 2

  Tekken 6
  Въоръжена с изумителни графики с висока резолюция, които текат съвсем плавно при 60 кадъра в секунда; най-големият списък с герои, съществувал някога в историята на Tekken; разтърсващи онлайн игрови режими и великолепна система за персонализация на героите; най-великата файтинг игра се прехвърля на Playstation 3 и Xbox 360!

  Soulcalibur V
  Soulcalibur V започва 17 години след събитията в SOULCALIBUR IV с нови герои и завръщащи се бойци, които се сблъскват в епична битка между Добро и Зло. Разказът за Патрокъл, син на Софития Александра, се развива докато съдбата на семейството му се преплита със Соул мечовете.

  Tekken Tag Tournament 2
  Никога не подценявайте сърцето на шампиона. Оригиналният таг тийм файтър, започнал всичко, се завръща. Tekken Tag Tournament 2 събира на едно място нови и завръщащи се персонажи, за да ви предложи най-големия избор на бойци до момента. Изпробвайте най-модерната механика на атаката, страхотните комбо движения и новите режими. С иновативни елементи, които да разширят достъпността, неограничен брой комбинации на бойци и много начини да предизвикате приятелите си – пригответе се за следващата битка!


  Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+