F.E.A.R. 3 product
GMFEAR3PCGMFEAR3PCGMFEAR3PCGMFEAR3PC
ОписаниеТехнически характеристики
F.E.A.R. 3

Преди 8 месеца Пойнт Мен и неговият отряд F.E.A.R. са натоварени със задачата да спрат неизвестен мъж, командвал таен батальон от телепатично контролирани супер войници в изследователската лаборатория Армачам, намираща се в северозападния американски град Феърпорт. По време на мисията Пойнт Мен разбира, че хората, които се опитва да унищожи, са неговият брат-телепат с канибалски наклонности Пакстън Фетел и измъчваната му майка-медиум Алма Уейд – резултати на перверзните паранормални експерименти на Армачам. Въпреки разкритието си, Пойнт Мен продължава да следва заповедите да ги спре на всяка цена. В отчаян опит да сложи край на смъртоносната ярост на Пакстън и Алма, отряд F.E.A.R. предизвиква шеметна поредица от събития, които привидно са изпълнили целта си, но са довели до опустошение на града, жителите му и по-голямата част на отряда.

Месеци по-късно случващото се във Феърпорт ясно показва, че психическото влияние на Алма е оцеляло, а паранормалната й сила нараства и се разпростира в реалността. Сега свръхестествените й изблици постоянно разтърсват града, докато тя се опитва да осигури оцеляването на рода си и да обедини семейството си. Охраната на Армачам упорито се опитва да заличи доказателствата за събитията в града, а оцелелите от отряд F.E.A.R. са натоварени със задачата да спрат Алма.

Чия страна ще избере Пойнт Мен? На завърналия се от света на мъртвите Пакстън Фетел? На бременната си майка и нейното ужасяващо, но могъщо паранормално същество? Или на оцелелите от F.E.A.R., решени да спасят света, като унищожат единствените роднини, които Пойнт Мен някога е имал?

Минимални Системни Изисквания:

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon X2 4800+
RAM: 2 GB
OS: Windows XP
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB RAM, ATI Radeon HD 3850 512 MB RAM or better
Free Disk Space: 10 GB Free Hard Drive Space


Виж още Игри за PC WB Interactive

Технически характеристики

Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: