Dynasty Warriors 8: Empires product
НазадGCONGKOEIDYNASTYWAR8PS4GCONGKOEIDYNASTYWAR8PS4GCONGKOEIDYNASTYWAR8PS4GCONGKOEIDYNASTYWAR8PS4GCONGKOEIDYNASTYWAR8PS4GCONGKOEIDYNASTYWAR8PS4Напред

Описание

ВНИМАНИЕ: За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.

Dynasty Warriors 8: Empires е поредната спин-оф игра от поредицата Dynasty Warriors, която комбинира в себе си динамични битки и възможност за тактически подход.

Фокусът вече не пада върху трите кралства в Китай, а е обърнат към теб, играча, наблягайки на персонализиране на героя, взетите решения и тактическите ходове.

Някои от персонажите разполагат с допълнителни оръжия от DLC weapons. Те могат да бъдат категоризирани по вид и по това, коя фракция ги притежава.​
Застроените бази имат нива за определяне на техния потенциал. Прости укрепления могат да бъдат издигнати навсякъде по картата за допълнителна защита.
Ако играчът е с висок ранг, той може да дава заповеди на други генерали.
Управляващите могат да поставят специфични приоритети в политиката.
Събираш слава, която отново ще направи играта ти по- лесна.
По- дълги сцени за женените двойки, които вече могат да имат и деца. Поколението им оказва влияние върху статистиките на родителите.
И тук можеш да променяш визията на героя си, на коня, да създаваш собствен сценарии. Ако разрешиш и други играчи могат да свалят това, което си направил.
​Кросплатформена игра между притежателите на PS3 и PS4


Виж още Игри за Конзоли Koei

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: