Dying Light: The FEE Pre Order product
НазадGCONGDYINGLIGHTTFEEPREORPS4GCONGDYINGLIGHTTFEEPREORPS4GCONGDYINGLIGHTTFEEPREORPS4GCONGDYINGLIGHTTFEEPREORPS4GCONGDYINGLIGHTTFEEPREORPS4GCONGDYINGLIGHTTFEEPREORPS4Напред

Dying Light: The Following Enhanced Edition - PRE-ORDER, за PS4

 • Марка: WB Interactive
 • Код: GCONGDYINGLIGHTTFEEPREORPS4Dying Light: The Following Enhanced Edition - PRE-ORDER, за PS4
 • Модел: Dying Light: The FEE Pre Order
 • Код на производител: PL30120
 • Налично във външен склад
  49.89 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Пакетът съдържа:

  Играта Dying Light.
  Допълнениетo Dying Light The Following Expansion.
  Следното допълнително дигитално съдържание за сваляне:
  Be The Zombie DLC.
  Ultimate Survival Bundle DLC.
  The Bozak Horde DLC
  Dying Light е екшън сървайвъл хорър игра, развиваща се в обширен и опасен отворен свят. През деня вие обхождате огромна градска среда, поразена от ужасяваща зараза, в търсене на провизии и оръжия, с които да се браните от нарастващия брой инфектирани. През нощта ловецът се превръща в преследван, тъй като заразените стават агресивни и по-опасни. Още по-плашещи са хищниците, които се появяват след залез слънце. Използвайте всичко, което можете, за да оцелеете до първите проблясъци на изгрева.

  Преживейте нощта - през деня се движите свободно и претърсвате околния свят за провизии и оръжия. Нощем обаче светът претърпява смъртоносна трансформация: преследващият се превръща в преследван, тъй като инфектираните стават по-агресивни и броят им непрекъснато се увеличава, а понякога далеч по-ужасни неща се разбуждат, за да дебнат плячката си.
  Свободно движение – без значение дали проследявате жертвите си или се измъквате от лапите на хищниците, в Dying Light се придвижвате бързо, прескачайки плавно между сградите, захващайки се за стените и атакувайки нищо неподозиращи врагове.
  Отворени околни среди - Dying Light се развива в обширен отворен свят, с разнообразни околни среди и различни класове противници. Играта е безнадежден разказ за оцеляване, в който ресурсите са оскъдни, а заразените далеч не са единствената заплаха.
  Брутални меле битки – водете близък бой с помощта на разнообразни леки и тежки оръжия, сред които ножове, бати, брадви, чукове и по-екзотични оръжия или използвайте пушки и друга огнева мощ, за да сразявате враговете си от разстояние.
  Изберете си стил на игра – в Dying Light имате четирима персонажи, с които можете да играете. Имате опция напълно да промените външния им вид и да повишите нивото им, за да подхождат на всеки стил на игра.
  Направете оръжията си сами – Защо да използвате гаечен ключ, когато можете да ползвате гаечен ключ, увит в бодлива тел, по която тече електричество? Занаятчийската система в Dying Light ви дава възможност да си създадете огромно количество нови, по-ефективни оръжия и екипировка, както и специализирани амуниции.
  Спиращи дъха визуализации и геймплей - Dying Light е първата игра, в която е използван Chrome Engine 6 – най-новото поколение на технологията на Techland, проектирано за последното поколение конзоли, DirectX 11 и други съвременни решения.


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Ужаси
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: