Dead Rising 3 product
НазадGCONGDEADRISING3BOXONEGCONGDEADRISING3BOXONEGCONGDEADRISING3BOXONEGCONGDEADRISING3BOXONEGCONGDEADRISING3BOXONEGCONGDEADRISING3BOXONEGCONGDEADRISING3BOXONEGCONGDEADRISING3BOXONEНапред

Игра за конзола Dead Rising 3, за Xbox One

 • Модел: Dead Rising 3
 • Марка: Capcom|
 • Код: GCONGDEADRISING3BOXONEИгра за конзола Dead Rising 3, за Xbox One
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Ексклузивнта за Xbox One, Dead Rising 3 е третото попълнение към известната зомби поредица, което за първи път представя един отворен геймплей от следващо поколение. Заглавието за пореден път доставя напрегнат екшън, несравним брой оръжия и персонализации на твоя персонаж, както и един съвсем огромен свят препълнен със зомбита които да разкъсаш.

  Действието на играта се развива десет години след оригиналните събития от Dead Rising 2 и представя на играчите Los Perdidos, един съвсем нов град в който бушува зомби епидемия. Историята проследява Nick Ramos, млад механик със странни татуировки и минало обвито в мистерия, който трябва да намери начин да избяга от града препълнен от кръвожадни немъртви. Nick няма да може да избяга сам - той трябва да се съюзи с други оцелели, правейки всичко възможно, преди да е станало прекалено късно.

  Dead Rising серията е една от най-известните зомби поредици, която до момента е продала над 5.4 милиона бройки в световен мащаб.

  Мрачна история за оцеляването в един огромен отворен свят - Dead Rising 3 поема всепризнатата поредица в нова насока, представяйки по-кинематографичен сюжет, мрачен хумор и персонажи борейки се за оцеляване.
  Пълна свобода - Играта ще ти предложи огромно разнообразие от персонализации на твоя персонаж, стотици комбинации от оръжия и предмети, с които да експериментираш в борбата ти срещу зомбитата.
  Невероятно кооперативно преживяване - Dead Rising 3 ти позволява да се включил заедно с приятел в едно изпълнено с динамика екшън-приключени, благодарение на оналйн ко-оп режима на играта.
  Уникална Xbox SmartGlass и Kinect интеграция - Dead Rising 3 и Xbox SmartGlass трансформират твоя съвместим таблет или телефон в устройство, което да ти помогне по време на престоя ти в Los Perdidos.  Виж още Capcom

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+