Bladestorm: Nightmare product
НазадGCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4Напред

Bladestorm: Nightmare, за PS4

 • Марка: Koei
 • Код: GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4Bladestorm: Nightmare, за PS4
 • Модел: Bladestorm: Nightmare
 • Код на производител: PL27663
 • Налично във външен склад
  29.65 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  *Внимание: За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.

  В играта Bladestorm: Nigthmare ти си наемник и ще трябва да избереш страна в Стогодишната война между Англия и Франция (1337 - 1453). Мисиите, които ти предстоят са базирани на истински събития.

  Директно в сърцето на конфликта в един от най - нестабилните в политическо отношение периоди от Европейската история, ти си нагърбен с водачеството на различни армии и взимането на трудни решения. Вече имаш възможността да развиеш свой уникален герой, да събираш слава, злато и войници и да завършиш мисиите, независимо на коя страна си.

  Преживей истинския ход на събитията или фиктивната, но оригинална история в режима Nightmare .
  Режим Nightmare – войната между Франция и Англия преразказана по един иновативен начин, който включва тайнствени същества, предвождани от Жана Д‘Арк, която, за изненада на всички ни, не е на страната на добрите.
  Дракони, гиганти и демони, както и 32 игрови персонажа - всичко това в едно ново HD изживяване с прекрасна графика и multyplayer режим за игра онлайн.
  Можеш ли да спасиш света от Жана Д‘Арк и самата нея ?  Виж още Игри за Конзоли Koei

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти и тагове: