Bladestorm: Nightmare product
НазадGCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4GCONGKOEIBLADESTORMNIGHTPS4Напред

Описание

*Внимание: За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.

В играта Bladestorm: Nigthmare ти си наемник и ще трябва да избереш страна в Стогодишната война между Англия и Франция (1337 - 1453). Мисиите, които ти предстоят са базирани на истински събития.

Директно в сърцето на конфликта в един от най - нестабилните в политическо отношение периоди от Европейската история, ти си нагърбен с водачеството на различни армии и взимането на трудни решения. Вече имаш възможността да развиеш свой уникален герой, да събираш слава, злато и войници и да завършиш мисиите, независимо на коя страна си.

Преживей истинския ход на събитията или фиктивната, но оригинална история в режима Nightmare .
Режим Nightmare – войната между Франция и Англия преразказана по един иновативен начин, който включва тайнствени същества, предвождани от Жана Д‘Арк, която, за изненада на всички ни, не е на страната на добрите.
Дракони, гиганти и демони, както и 32 игрови персонажа - всичко това в едно ново HD изживяване с прекрасна графика и multyplayer режим за игра онлайн.
Можеш ли да спасиш света от Жана Д‘Арк и самата нея ?Виж още Игри за Конзоли Koei

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: