Blacksad: Under the Skin Nintendo Switch product
НазадGCONGBLACKSADUNDERTHESKINSWTCHGCONGBLACKSADUNDERTHESKINSWTCHGCONGBLACKSADUNDERTHESKINSWTCHGCONGBLACKSADUNDERTHESKINSWTCHGCONGBLACKSADUNDERTHESKINSWTCHGCONGBLACKSADUNDERTHESKINSWTCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Датата на премиера е 26.09.2019г. очаквайте доставка до 2 дни след датата на премиера.

 

Тъмен корупционен скандал в сърцето на подземния свят на Ню Йорк.


50-те години, Ню Йорк: Джо Дън, собственик на бокс клуб, е намерен мъртъв.

Междувременно изгряващата звезда Боби Йейл, комуто предстои да излезе на ринга, за най-важната битка в кариерата си, мистериозно изчезва.

Соня Дън, дъщерята на Джо, поема управлението на клуба и трябва да се справи с финансовите си проблеми. Наема частния детектив Джон Блексад, да разследва изчезването на Йейл. Този зловещ случай ще отведе нашия следовател до най-тъмните, мрачни дълбини на Ню Йорк.

 

 

Със своите антропоморфни герои и невероятната си атмосфера от петдесетте, Blacksad: Under the Skin обещава всичките зловещо мрачни приключения на детективски роман, точно като едноименната поредица от комикси.

Провеждай разследването по свой собствен начин. Използвай своите котешки сетива, докато ловуваш за нови улики. Вземай решения от името на Блексад, които ще влияят в развитието на персонажа му, както и на резултата от разследването и завършека на историята.
 
Виж още Игри за Конзоли Microids

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Екшън-приключенски
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: