Barbie Diaries + Meet the Robinsons + Mickey Saves product
GMBDMTRMSTDPC

Описание

Пaкетът включва три забавни детски игри - Barbie Diaries: High School Mystery, Mickey Saves the Day и Meet the Robinsons.

Barbie Diaries: High School Mystery

Базирана на популярния DVD филм „Дневниците на Барби”, High School Mystery показва Барби, Тиа и Къртни в заплетена ситуация, която изисква истинско разследване, за да бъде разрешена. Помогнете на Барби да потърси следи в сградата на гимназията си. Говори със съучениците и учителите й, за да разкриеш нови улики и да откриеш злосторниците. Разкриването на загадки никога не е било толкова забавно!
Изчезнали са ценни предмети за благотворителния търг на гимназията! Помогнете на Барби да проследи уликите из училището в преследване на виновнка. Като използвате високотехнологичните приспособления на Барби, можете заедно да разрешите загадката.

Mickey Saves the Day

Големият лош Пит е откраднал съкровищата на града и е отвлякъл кмета. Сега от Мики и Мини зависи денят да бъде спасен. Съществува възможност да играете като Мики или Мини, а много от вашите Дисни приятели – Доналд, Дейзи, Гууфи и Плуто – са готови винаги да ви помогнат. Използвайте компютърната мишка, за да направлявате героите. На ваше разположение е опция за лесна или пък не толкова лесна игра.

Meet the Robinsons

Meet the Robinsons, базирана на анимационния филм на Walt Disney Pictures, е екшън/приключенска игра за пътуване във времето. Вие се вмъквате в кожата на Уилбър Робинсън, за му помогнете в преследването на подлия Боулър Шапкаря и неговата коварна роботизирана шапка Дорис. Вашата задача е да се прехвърляте във времето в опит да осуетите злите им планове. Играта ту следва, ту излиза извън сценария на филма, разширявайки света на Робинсън за едно съвсем ново приключение. На свое разположение Уилбър има най-разнообразни приспособления, с които да си помага в битките с враговете и да решава загадки докато преследва Боулър Шапкаря и се опитва да не променя бъдещето.

Минимални системни изисквания:
Microsoft® Windows XP SP2
Pentium™ 4 class or Athlon XP processor, 1.4 GHz or greater
256 MB RAM
128 MB DirectX™ 9-compatible
32-bit color 3D Accelerated video card supporting hardware Pixel shaders
16-bit DirectX™ 9.0c-compatible sound card
DirectX 9.0c.


Виж още Игри за PC Disney Interactive

Технически характеристики

Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Свързани продукти и тагове: