Barbie Diaries + Meet the Robinsons + Mickey Saves product
GMBDMTRMSTDPC

Barbie Diaries + Meet the Robinsons + Mickey Saves The Day (пакет 3 в 1), за PC

 • Марка: Disney Interactive
 • Код: GMBDMTRMSTDPCBarbie Diaries + Meet the Robinsons + Mickey Saves The Day (пакет 3 в 1), за PC
 • Модел: 3 игри
 • Код на производител: PL18831
 • Налично във външен склад
  9.85 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Пaкетът включва три забавни детски игри - Barbie Diaries: High School Mystery, Mickey Saves the Day и Meet the Robinsons.

  Barbie Diaries: High School Mystery

  Базирана на популярния DVD филм „Дневниците на Барби”, High School Mystery показва Барби, Тиа и Къртни в заплетена ситуация, която изисква истинско разследване, за да бъде разрешена. Помогнете на Барби да потърси следи в сградата на гимназията си. Говори със съучениците и учителите й, за да разкриеш нови улики и да откриеш злосторниците. Разкриването на загадки никога не е било толкова забавно!
  Изчезнали са ценни предмети за благотворителния търг на гимназията! Помогнете на Барби да проследи уликите из училището в преследване на виновнка. Като използвате високотехнологичните приспособления на Барби, можете заедно да разрешите загадката.

  Mickey Saves the Day

  Големият лош Пит е откраднал съкровищата на града и е отвлякъл кмета. Сега от Мики и Мини зависи денят да бъде спасен. Съществува възможност да играете като Мики или Мини, а много от вашите Дисни приятели – Доналд, Дейзи, Гууфи и Плуто – са готови винаги да ви помогнат. Използвайте компютърната мишка, за да направлявате героите. На ваше разположение е опция за лесна или пък не толкова лесна игра.

  Meet the Robinsons

  Meet the Robinsons, базирана на анимационния филм на Walt Disney Pictures, е екшън/приключенска игра за пътуване във времето. Вие се вмъквате в кожата на Уилбър Робинсън, за му помогнете в преследването на подлия Боулър Шапкаря и неговата коварна роботизирана шапка Дорис. Вашата задача е да се прехвърляте във времето в опит да осуетите злите им планове. Играта ту следва, ту излиза извън сценария на филма, разширявайки света на Робинсън за едно съвсем ново приключение. На свое разположение Уилбър има най-разнообразни приспособления, с които да си помага в битките с враговете и да решава загадки докато преследва Боулър Шапкаря и се опитва да не променя бъдещето.

  Минимални системни изисквания:
  Microsoft® Windows XP SP2
  Pentium™ 4 class or Athlon XP processor, 1.4 GHz or greater
  256 MB RAM
  128 MB DirectX™ 9-compatible
  32-bit color 3D Accelerated video card supporting hardware Pixel shaders
  16-bit DirectX™ 9.0c-compatible sound card
  DirectX 9.0c.


  Виж още Игри за PC Disney Interactive

  Технически характеристики

  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти и тагове: