Assassins Creed: Syndicate PC product
НазадGMASSASSINSCREEDSYNDICATEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATEPCGMASSASSINSCREEDSYNDICATEPCНапред

Игра Assassins Creed: Syndicate, за PC

 • Модел: Assassins Creed: Syndicate PC
 • Марка: Ubisoft|
 • Код: GMASSASSINSCREEDSYNDICATEPCИгра Assassins Creed: Syndicate, за PC
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Assassin’s Creed: Syndicate включва следното бонус съдържание за сваляне ексклузивно за PS4:

  The Dreadful Crimes - десет допълнителни мисии.
  Лондон, 1868.

  Индустриалната революция е отворила пътя към ерата на новите изобретения, които ще променят живота на милиони. Предизвикателствата на новаторството подтикват хората да се преселят в Лондон и да се впуснат в изследване на откриващия се нов свят. Свят, който вече не се управлява от царе, императори, политици или религия, свят управляван от новата доминираща власт – парите!
  Представяме ти асасина Jacob Frye, който с помощта на близначката си Evie ще промени съдбата на милиони в новия Assassin’s Creed Syndicate. С негова помощ ще се изправиш срещу корупцията в Лондон и ще поведеш подземния свят в динамична битка, изпълнена с много екшън и интриги.

  Лондон през 19 век ще ти представи едно от най- емблематичните постижения на Индустриалната революция – сложната железопътна мрежа.

  Първият асасин роден в модерната епоха – играй с бунтарски настроения Jacob Frye. Техниката за промъкване е подобрена. Разполагаш с богат арсенал от оръжия, някои от които не са били използвани досега в поредицата: кукри, бокс, скрит меч в бастун и др. Възползвай се от новите технологии, за да изстрелваш въжета и да се изкачваш по - лесно по сградите и изненадай противниците си в гръб.
  Отдай се на индустриален Лондон – От Бъкингамския Дворец до Уайтчапъл, ти ще бъдеш победителят в богатия отворен свят на Викториански Лондон. Използвай движещите се превозни средства както за прикритие, така и за измъкване. Впусни се в среднощни гонки по улиците на Лондон с карети или с параходи по водите на Темза .
  Поведи подземния свят на Лондон – с Jacob за лидер можеш да създадеш най - свирепата банда на Великобритания, която да донесе свобода на потиснатите. Независимо дали ще ти се наложи да ограбваш влак или да освобождаваш деца, нищо не би могло да те спре по пътя към справедливостта.


  Виж още Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти