Assassins Creed Origins Gold Edition product
НазадGCONGASSASINSCREEDORIGINSGEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSGEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSGEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSGEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSGEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSGEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSGEPS4Напред

Assassins Creed Origins Gold Edition, за PS4

  • Безплатна доставка
199.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Играта се очаква след 28 Октомври 2017

Assassin's Creed Origins Gold Edition включва следното допълнително дигитално съдържание:​

​​​Season pass.
Ексклузивна мисия: Ambush at Sea.
Desert Cobra Pack:
"Desert Cobra" костюм.
"Desert Cobra" кон.
Щит "Snakes on a Shield".
Две легендарни оръжия:
Eye of Apep blunt weapon
The Fang sickle sword.
3 точки за умения.
Назад, назад във времето, добре дошъл в древен Египет.
Потопи си в новата вълнуваща асасинска история, която ще те отведе до самото начало на създаването на Братството. Предстои ти да разкриеш тайните на пирамидите, да се сблъскаш с отдавна забравени легенди в един мистериозен свят, част от един от най - важните исторически периоди.

През последните 4 години, хората, които сътвориха култовия Assassin's Creed IV Black Flag са се съсредоточили в поставянето на ново начало за епичната поредица.

Различен геймплей - брилянтна смесица от класическите похвати, типични за франчайза и много нововъдения, обхващащи батъл системата, интеракциите, начина, по който избираш и минаваш куестовете и развитието на героя.
Уникални и разнообразни оръжия за близък и далечен бой, отличаващи се с детайлност и автентичност.
Избирай внимателно уменията на асасина си, докато обикаляш обширния древен Египет, изпълнен с куестове, странични мисии и разгърната история. Вече имаш възможност да го направиш майстор в стрелбата с лък, промъкването, близкия бой или да се възползваш тактически от заобикаляща среда.
RPG елементи, които да обогатят и разнообразят преживяването. Асасинът вече не е просто асасин. Той е личност, чийто път ще зависи от теб. Комбинирай подобрените брони с правилните оръжия и умения, за да отговорят най - точно на стила ти на игра. Всяко ниво, което Bayek качва, крие своите преимущества и опасности. Освен теб, враговете ти също се развиват, така че ще трябва внимателно да подбираш мишените си и от къде да ги нападнеш.
Твоето пътуване може да промени цивилизацията. Египет е известен с богатата си фауна. Ubisoft са се погрижили да пресъздадат атмосферата, всяка странност, всяка легенда, всяко животно, характерни за този период. Бъди нащрек, когато плуваш, за да не попаднеш на двойка хипопотами и се оглеждай в селата за заловени лъвове.
Неигровите персонажи имат собствен живот. Те се разхождат, през нощта спят, през деня си имат задължения. Освен нови куестове, те ще станат част от теб и живота ти, защото Bayek е един от пазителите на Египет, мъж с чест, чиято история ще те отведе към много нови запознанства и до самото създаване на Братството.


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Hack And Slash
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Вземи на изплащане