Assassins Creed Odyssey Xbox One product
НазадGCONGASSASSINSCREEDXBOXONEGCONGASSASSINSCREEDXBOXONEGCONGASSASSINSCREEDXBOXONEGCONGASSASSINSCREEDXBOXONEGCONGASSASSINSCREEDXBOXONEGCONGASSASSINSCREEDXBOXONEGCONGASSASSINSCREEDXBOXONEНапред

Игра за конзола Assassin's Creed Odyssey, за Xbox One

  79.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики

  Напиши своя одисея

  Напиши своя епична одисея и се превърни в прочут спартански герой в Assassin’s Creed Odyssey – вдъхновяващо приключение, в което трябва да изковеш съдбата си и да прокараш собствен път в един свят на ръба на саморазруха. Повлияй на хода на историята; изживей богат, вечно менящ се свят, оформен от решенията ти.

  Превърни се в прочут гръцки герой

  Измини пътя от скромни наченки до жива легенда като Алексий или Касандра. Персонализирай оборудването си, подобри уменията и кораба си, превръщайки се в гръцки герой.

   

   

  Древна Гърция те чака

  От висотите на заснежените планини до дълбините на Егейско море, изследвай цяла държава, пълна с необуздана природа и градове от върха на Златната епоха на Гърция. Неочакваните сблъсъци ще вдъхнат живот на историята ти, докато се срещаш с колоритни персонажи, водиш битки с безмилостни наемници и други.

   

   

  Води епични битки

  Покажи невероятните си бойни умения и обърни хода на войната в един от най-смъртоносните конфликти на всички времена - Пелопонеските войни. Впусни се в епични сблъсъци между Спарта и Атина; големи сражения от 150 срещу 150 войника.

   

   

  Плавай из Егейско море

  Открий неразкрити места, намери скрити съкровища или си прокарай път през цели флотилии в морски битки. Персонализирай външния вид на кораба си, подобри оръжията му, така че да допълниш силните си страни и събери екипаж с умения, които пасват на бойния ти стил.

   

   

  Земя на митове и легенди

  Разкрий един свят богат на митове и легенди. От древни ритуали до прочути статуи, изправи се лице в лице с легендарните фигури на Гърция и разкрий истинската същност на митологичните зверове като Медузата и Минотавърът.

   
  Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Action and Adventure
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти