Assassin's Creed + Assassin's Creed 2 product
GCONGASSASSINSCREED1AND2PS3GCONGASSASSINSCREED1AND2PS3GCONGASSASSINSCREED1AND2PS3GCONGASSASSINSCREED1AND2PS3

Описание

Assassin's Creed + Assassin's Creed 2 (пакет 2в1)

Пакетът съдържа първите две игри от поредицата Assassin's Creed. Assassin's Creed 2
Действието в първата част на Assassin’s Creed те пренася в отдавна отминалата 1191 година, когато Третият кръстоносен поход буквално разкъсва Светите земи. Обвити в тайнственост и всяващи страх заради своята безпощадност, наемните убийци, познати като хашишини, са единствените, които възнамеряват да сложат край на агресията и спрат ширещото се насилие.

Ти поемаш ролята на Дезмънд – млад барман, потомък на фамилия с традиции в занаята с поръчковите убийства. Един прекрасен ден Алтаир бива отведен на място, където с помощта на машина, наречена Animus, придобива спомените на своите предци от периода на Третия кръстоносен поход. В този момент Дезмънд приема името Алтаир, което на арабски значи “летящия”, и става член на сектата Хашашин, чиято абсолютна цел е да отстрани лидерите на опустошителния кръстоносен поход.

Assassin's Creed 2
Assassin's Creed 2 е продължение на заглавието, превърнало се в най-бързо продаващата се интелектуална собственост в историята на видео игрите. Дългоочакваното продължение представя нов герой - младия италиански благородник Ецио Аудиторе де Фиранзе (Ezio Auditore de Firanze), а действието се развива в епохата на Ренесанса.
Играта е епична история за семейството, отмъщението и конспирацията, развиваща се в древната, но все още изпълнена с жестокост Италия от времето на Ренесанса. Ецио се сприятелява с Леонардо да Винчи, изправя се срещу най-могъщите фамилии във Флоренция и рискува живота си из каналите на Венеция, където се учи, за да стане професионален наемен убиец.


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  PS3
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: