Apple iPhone XR Smart Battery Case - Black product
ACCGAPPLEMU7M2ZMAACCGAPPLEMU7M2ZMAACCGAPPLEMU7M2ZMA
ОписаниеТехнически характеристики
Информация за продукта

Преглед
Проектиран за iPhone XR, калъфът за батерии Smart ви дава още по-дълъг живот на батерията, като същевременно предлага голяма защита. Отвътре, меката подплата от микрофибър помага да защитите вашия iPhone. А отвън, копринената, мека на допир повърхност на силиконовата външност се чувства чудесно в ръката ви. Мекият дизайн на пантата от еластомер прави лесно поставянето на кутията и свалянето му.

Калъфът за батерии е съвместим със зарядни устройства, сертифицирани от Qi. Можете да зареждате своя iPhone и калъф за батерия едновременно за по-дълго време за разговори до 39 часа, използване на интернет до 22 часа и дори по-дълго възпроизвеждане на аудио и видео. * При интелигентния калъф на батерията състоянието на интелигентната батерия се показва на на екрана за заключване на iPhone и в Центъра за уведомяване, така че да знаете точно колко такса остава.

Калъфът може да се зарежда още по-бързо с USB-PD съвместими зарядни устройства. Той също така поддържа аксесоари за светкавици, като EarPods с Lightning Connector (включен в комплекта на вашия iPhone) или Lightning Digital AV Adapter (продава се отделно).

Акценти
Проектиран от Apple

Време за разговори до 39 часа *

Използване на интернет до 22 часа *

Възпроизвеждане на видео до 27 часа *

Какво има в кутията
iPhone XR Смарт калъф за батерии

Информация за производителя

Литиеви батерии
Поради самостоятелни литиево-базиращи се ограничения за транспортиране на батерии, този продукт може да се транспортира само чрез земята и е предмет на вътрешни и международни изисквания за доставка. Ако крайният адрес „кораб“ не отговаря на условията за наземни пратки, поръчката може да бъде отменена.


Виж още Kалъфи, Протектори за телефони Apple

Технически характеристики

Съвместимост:  Apple
Съвместимост Модел:  iPhone XR
Тип:  Страничен протектор с гръб
Цвят:  Черен
Материал:  Силиконов
Особеност:  Вградена батерия
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти