Airline Tycoon 2 Gold Edition product
GMKALYPSOAIRLINETYCOON2GOLD

Описание

Изданието включва:

Играта Airline Tycoon 2.
Допълнителното дигитално съдържание за сваляне "Honey Airlines" и "Falcon Lines".

Airline Tycoon 2 е дългоочакваното продължение на култовата икономическа симулация, която поставя играчите в ролята на главен изпълнителен директор на международна самолетна компания.
В изданието Gold Edition ще срещнеш стари познати като Mario Zucchero и Siggi Sorglos. Вече можеш да ползваш и товарни полети, от които да изкарваш пари или да въведеш запазване на билети в последната минута. Отвори офиси в целия свят, увеличи влиянието на компанията и стани лидер в бранша на самолетните превозвачи. Създай нови самолети, развивай се в правилната посока, но знай, че конкуренцията никога не спи.

От Москва до Ню Йорк - посети истински летища, пресъздадени до най - малката подробност и с реалистичен поток от пътници.
Построй идеалния самолет. Чрез едитора в играта можеш да експериментираш със скъпи машини за вип клиенти или масови пътнически самолети.
Постави мениджърските си умения на изпитание в напрегната бизнес среда - ще трябва да координираш полети, да балансираш бюджета за следващия месец и в същото време да мислиш и за репутацията си на самолетен превозвач.
Шест различни аватара, всеки с уникални умения.
Пази се от саботаж - конкуренцията може да бъде ударена в гръб, но бъди предпазлив - тя може да направи същото.
Товарни превози - светът няма граници, стига да станеш достатъчно влиятелен. Стани лидер в товарните превози до всяка една точка.Виж още Игри за PC Kalypso

Технически характеристики

Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Свързани продукти и тагове: