В момента системата е в профилактика.

3MK SilverProtection+ for Samsung galaxy A21s product
5903108303354
ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
Антимикробно

Знаете ли, че среброто има 6000 години опит в убиването на микроби? Древните вече са ги използвали, и ние също! Фолиото SilverProtection + е оборудвано с антимикробно покритие на базата на сребърни наночастици.

Това е единственият протектор на екрана, който също ви защитава и убива 99% от известните вируси, бактерии, гъбички и плесени. Покритието работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Той пази пълна безопасност, дори когато не можете да се погрижите за правилната дезинфекция на смартфона.

300

Знаете ли, че до 300 пъти повече бактерии се натрупват на екрана на мобилен телефон, отколкото в обществена тоалетна?

2000 г.

Знаете ли, че докосвате екрана на смартфона си повече от 2000 пъти на ден и прехвърляте на него потенциално опасни микроби?


Вашият епидермис, пот, серум и остатъци от грим също се натрупват на екрана. Топлината, генерирана от устройството, създава перфектни условия за растежа на вируси, бактерии и гъбички.

Знаете ли, че научните изследвания * потвърждават възможността за обмен на патогенни бактерии между хората чрез използване на един и същ телефон?

Мокро монтиран

SilverProtection + е пробив в редактирането. Още не беше толкова лесно! Можете да нанесете фолиото със специален гел, който е 100% безопасен за дисплея и е включен в комплекта. Въздушни мехурчета и прахови петна? Забрави! Мокрият монтаж гарантира перфектен ефект и не изисква практика.


Повишена издръжливост

SilverProtection + укрепва екрана на смартфона с до 400%. Невероятно нали? Многослойната структура на фолиото е създадена, наред с други неща, от грунд против удари, който свежда до минимум риска от повреда на телефона. Смяната на дисплея може да бъде скъпа и отнема много време. Спестете си това.


Удобни

Без излишни предварителни действия - в SilverProtection + сме комбинирали важното. Фолиото е толкова гъвкаво, че се прилепва плътно и трайно дори към най -извитите дисплеи. Пръстът се плъзга по него като върху закалено стъкло! И черешката на тортата: висококачествен олеофобен слой за лесна грижа.

Самолечение

За да удължим живота на фолиото, използвахме покритието Self-Heal ™. Това означава, че самият SilverProtection + поправя леки повреди или драскотини, причинени по време на използване на телефона. Self-Heal ™ ви позволява да се наслаждавате на идеално гладка повърхност от фолио още по-дълго!
3mk SilverProtection + антимикробно фолио
Комплектът съдържа:

- 1 бр. SilverProtection + (отпред),
- Карта против мехурчета - за премахване на въздушни мехурчета,
- монтажен гел,
- CleaningSet.


Характеристики:

Марка на устройството
Samsung

Модел на устройството
Galaxy A21s

Страна
Отпред

Вид защита
Фолио


Виж още Защитно фолио 3MK

Технически характеристики

Съвместимост:  Samsung
Съвместимост Модел:  Galaxy A21s

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

test1
 • 5903108303354