Зарядно Xtorm GaN2, порт USB-C, 220V, 35W, бял цвят
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Това зарядно устройство за стена 220V 35W GaN² Ultra е проектирано да бъде по-компактно и мощно от всякога. Със своя стилен дизайн и функционалност, зарядното устройство е идеално за вашето пътуване или престой в офиса или в домашна обстановка. За да намали отпадъците и да допринесе за по-устойчиво бъдеще, зарядното устройство е направено от 97% GRS сертифицирана рециклирана пластмаса.

GaN² Ultra: Мощност, размер и ефективност от следващо поколение

Не се заблуждавайте от размера му, това 35W-во зарядно устройство предлага много решения, когато става въпрос за мощност. GaN² Ultra – следващото поколение GaN технология – позволява на зарядното устройство безопасно и ефективно да обработва повече мощност в още по-малък размер/обем.

Технологичната GaN² Ultra включва интелигентна схема, която оптимизира разпределението на мощността, намалява загубата на енергия и увеличава максимално скоростите на зареждане. С това зарядно можете да се насладите на бързо, надеждно и енергийно ефективно зареждане за всичките ви устройства.

97% GRS сертифицирана рециклирана пластмаса

Избирайки GRS сертифицирана рециклирана пластмаса като основен материал за зарядно устройство, ние можем да дадем нов живот на материалите. Отклоняване на пластмаса от сметищата и океаните, чието разлагане иначе би отнело векове. Използването на рециклирана пластмаса не само е от полза за планетата, но и поддържа най-високите стандарти за качество и издръжливост.

Надеждно и безопасно зареждане

Това зарядно устройство е оборудвано с множество усъвършенствани функции за безопасност, за да защити вашите свързани устройства, както и зарядното ви устройство. Вградените механизми за защита от презареждане, късо съединение и термична защита предпазват от всякакви потенциални злополуки, като ви осигуряват спокойствие по време на всяка сесия на зареждане.

 




Виж още Зарядни за Телефони, Таблети

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти