Захранващ блок Inter-Tech SL-700 PLUS, 700W, ATX

Захранващ блок Inter-Tech SL-700 PLUS, 700W, ATX

id s1139680
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да осигурите надеждно захранване за вашия високопроизводителен компютър? Захранващ блок Inter-Tech SL-700 PLUS, с мощност от 700W, е създаден да отговори на всички ваши нужди и да предложи стабилност и дълготрайност, които са от съществено значение за вашата система.

Със своята мощност от 700W, този захранващ блок е идеален за мощни компютри с високопроизводителни компоненти. Той е съвместим с широк спектър от корпуси и дънни платки благодарение на стандартния си ATX форм фактор, което го прави универсален избор за сглобяване на компютърни системи.

Отличава се с разнообразие от конектори, включително 3 x Molex, 1 x Floppy, 4 x SATA, 1 x 20+4 PIN и 2 x PCI-Express 6+2-pin, което осигурява възможност за свързване на различни компоненти и устройства. Това гарантира, че ще можете да захраните всички необходими части на вашата система без допълнителни адаптери.

Захранващият блок е снабден със сертификати за съответствие със стандартите за безопасност и регулации, което е гаранция за качество и надеждност. Контролните точки за качество, като Hi-Pot OK, ATE OK и QC PASS, показват, че устройството е преминало успешно всички тестове за качество.

Вграденият вентилатор с размер 120 mm осигурява отлично термично управление, поддържайки компонентите охладени и гарантирайки оптимални работни температури. Това е особено важно за поддържане на стабилността на системата при продължителна работа.

Дизайнът на захранващия блок е класически, със сиво/сребристо покритие и решетка в стил "пчелна пита" за ефективен въздушен поток. Това не само придава естетически вид, но и подобрява вентилацията вътре в корпуса на компютъра.

Захранващият блок е предназначен за входно напрежение от 200 - 240 V, което отговаря на общоприетите европейски стандарти, както е посочено на етикета на устройството.

Опаковката на продукта е съобразена с брандирането на захранващия блок, което показва професионална и последователна презентация на продукта.

Ако сте технологичен ентусиаст или професионалист, който търси надеждност и качество за своята компютърна система, този захранващ блок е създаден за вас. Независимо дали сте запален геймър, графичен дизайнер или инженер, Inter-Tech SL-700 PLUS ще осигури необходимата мощност и стабилност за вашите проекти и забавления.

Разгледайте и други висококачествени Компоненти Inter-Tech, които са налични в нашия онлайн магазин и са съвместими с този захранващ блок, за да създадете максимално ефективна и хармонизирана работна станция.

Посетете нашия раздел с Компоненти, където ще откриете широка гама от продукти, които да допълнят и усъвършенстват вашата компютърна система. Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и иновациите се срещат, за да отговорят на високите изисквания на всеки клиент.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти