Захранващ блок Eminent EM3908, ATX 600W V3.1

Захранващ блок Eminent EM3908, ATX 600W V3.1

id s2387928
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да осигурите стабилно и надеждно захранване за вашия компютър? Захранващият блок Eminent EM3908 е точно това, от което се нуждаете. С мощност от 600W и стандарт ATX V3.1, той е създаден да отговори на нуждите на съвременните мощни компютърни системи.

Произведен от надеждния бранд Ewent, този захранващ блок е снабден с разнообразие от конектори, включително 2 x Molex, 4 x SATA, 1 x PCI-Express 6+2-pin, което го прави изключително удобен за свързване на всички компоненти на вашия компютър. Също така разполага с 1 x 20+4 PIN и 1 x 4+4-pin ATX/EPS за допълнително захранване на процесора, както и 1 x Floppy за по-старите устройства.

С размери от 140 x 150 x 86 мм, Eminent EM3908 лесно се интегрира в повечето компютърни кутии, а входното напрежение от 200 - 240 V гарантира съвместимост с електрическите мрежи в България. Въпреки че не е модулен, този захранващ блок предлага отлично съотношение между цена и качество, което го прави идеален избор за сглобяване на домашни и офис компютри.

Гаранцията от 24 месеца ви дава допълнителна сигурност и доказва, че Ewent стоят зад своите компоненти с увереност. Това е инвестиция, която ще осигури дълготрайна и безпроблемна работа на вашия компютър.

Подходящ за геймъри, IT специалисти и всеки, който търси надеждност и мощност в своята работна станция, захранващият блок Eminent EM3908 е създаден да издържи на интензивна употреба и да осигури стабилност на системата дори при увеличено натоварване.

Ако сте в процес на надграждане на вашата компютърна система или просто искате да сте сигурни, че вашите компоненти са защитени, не пропускайте да разгледате и другите предложения от Ewent. Открийте широката гама от Компоненти Ewent и изберете най-подходящите за вашите нужди.

Захранващият блок Eminent EM3908 е идеалният избор за всеки, който търси качествени компоненти на достъпна цена. Независимо дали сте ентусиаст, който сглобява своята първа машина, или опитен професионалист, този захранващ блок ще отговори на вашите изисквания и ще ви осигури спокойствието, от което се нуждаете при работа с важни проекти.

Не позволявайте на захранването да бъде слабото звено във вашата компютърна конфигурация. Изберете захранващ блок Eminent EM3908 и бъдете сигурни, че вашата система е подсигурена с качествена енергия, която ще поддържа всички вашите компоненти в оптимално състояние.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти