Vogel's TVM 7655 SIGNATURE Стойка за TV 40-77", с четири рамена, черна
ОписаниеВземи на изплащане

Плавно движение OneFinger™ - Благодарение на лагери със специално покритие и прецизни стоманени валове, можете плавно да преместите телевизора в желаната позиция за оптимален комфорт при гледане. В зависимост от размера на екрана, можете да завъртите телевизора си до 60° наляво или надясно. (SPS ®) - Системата за защита на екрана предотвратява удара на вашия телевизор в стената (гарантирано за телевизори до 65 инча).
Благодарение на 3D-Leveling™ можете лесно да нивелирате вашия телевизор хоризонтално, вертикално и в дълбочина след монтажа. Дори неравна стена не представлява пречка.
Нашият най-иновативен дизайн до момента - стилен във всеки интериор
Напълно интегрирана система за влагане на кабели (CIS®) - Тази система насочва кабелите през опорните рамена от стената до вашия телевизор. Можете също така спретнато да скриете почти 4 метра кабел в задната част на вашия телевизор благодарение на интегрираните държачи за кабели с капак.
Стенната стойка за телевизор е в собствен клас, когато става въпрос за дизайн и качество. Стилният, минималистичен дизайн се съчетава безпроблемно с последното поколение големи, тънки телевизори, като OLED и QLED телевизори. Стенната стойка за телевизор е подходяща за екрани с размер от 40 до 77 инча и максимално тегло до 35 кг. Можете да го завъртите до 120° за максимално удоволствие от гледане.
Голям диапазон на движение напред
Стенната стойка за телевизор SIGNATURE DesignMount има гениален механизъм с 4 рамена, с дълги, здрави опорни рамена. Това дава на стенната стойка за телевизор голям обхват на движение напред и ви позволява да преместите вашия телевизор напред до 72 см. Идеален за монтаж в шкаф или ниша.
Изключителна безопасност
Стенните стойки за телевизор от серията SIGNATURE са сертифицирани от TÜV и следователно отговарят на най-строгите изисквания за безопасност. Стойките за стена са тествани до три пъти над максималното им тегло. И така, вашият скъпоценен телевизор е монтиран невероятно сигурно на стената. В допълнение, ние винаги тестваме стенни стойки за дълготрайност и издръжливост.
Лесна самоинсталация
Стенната стойка за телевизор SIGNATURE DesignMount се монтира лесно. Просто следвайте стъпките в приложеното ръководство за бързо инсталиране. Или вижте подробното ръководство и видеоклипа за инсталиране онлайн. Включени са шаблон за пробиване, винтове и дюбели Fischer® DuoPower. Безплатното приложение DrillRight™ AR на Vogel улеснява маркирането на първия ви отвор за пробиване. И след монтажа можете лесно да нивелирате телевизора си.
Размери на екрана: 40-77 "
Макс. тегло: 35 кг
Стандарти VESA: 200x100 до 600x400
Мин. разстояние до стената: 77 мм
Макс. разстояние до стената: 715 мм
Въртене: до 120 ° (по 60° в посока)
Дюбели fischer® Duo Power
Шаблон за пробиване
Приложение DrillRight™ AR за пробиване на първа дупка
Цвят: Черен
Гаранция: 15 години




Виж още Стойки за Телевизори, Монитори

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти