Видеорегистратор Prestigio RoadRunner MIRROR PCDVRR405DL

Видеорегистратор Prestigio RoadRunner MIRROR PCDVRR405DL

id s455964
Описание

Запознайте се с Вашия нов надежден спътник по пътя – видеорегистраторът Prestigio RoadRunner MIRROR PCDVRR405DL. Този устройство е създадено, за да гарантира Вашата сигурност и спокойствие докато шофирате, като предоставя кристално чиста картина и надеждна работа във всеки момент.

С голям 6.86-инчов (17.42 см) дисплей, този видеорегистратор Prestigio предлага висококачествено изображение, което позволява лесно преглеждане на записите. Вградената памет от 64MB е достатъчна за основните функции на устройството, а съвместимостта с MicroSD карти до 32 GB (SDXC) осигурява възможност за дълги часове запис.

Освен това, видеорегистраторът е оборудван с редица функции, които го правят изключително функционален. Нощният режим гарантира, че качеството на изображението е отлично дори при ниска осветеност. G-сензорът автоматично заключва и запазва видео файла в случай на инцидент, докато детекторът за движение стартира записа при усещане на движение около автомобила, което е идеално за паркиране.

Форматите на файловете са удобни и лесни за използване – снимки в .jpg и видео в .avi, като устройството поддържа HD 1280x720 30 fps и Full HD 1920x1080 30fps видео резолюции. Това означава, че можете да разчитате на висококачествени записи, които да документират Вашите пътувания или да служат като доказателствен материал при нужда.

Интерфейсът на видеорегистратора включва AV изход, HD порт и mini USB, което улеснява свързването с други устройства и трансфера на данни. Типът на батерията е Li-on 500 mAh, което осигурява достатъчно енергия за функционирането на устройството.

Допълнително, Prestigio RoadRunner MIRROR PCDVRR405DL разполага с втора камера с резолюция VGA 640x480 30fps, която е идеална за запис на това, което се случва зад автомобила Ви. Това е особено полезно при паркиране или за документиране на ситуации на пътя, които се случват зад Вас.

С 24 месеца гаранция, Вие можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на този видеорегистратор. Той е създаден, за да издържи на изпитанията на времето и да предоставя непрекъснато качествени записи.

Ако сте човек, който цени сигурността и иска да има доказателствен материал в случай на пътно-транспортно произшествие, видеорегистраторът Prestigio RoadRunner MIRROR PCDVRR405DL е перфектният избор за Вас. Той е идеален за водачи на всички възрасти, които искат да се чувстват по-защитени и уверени докато шофират.

Открийте още Видеокамери и разгледайте разнообразието от Видеокамери Prestigio, които Верига магазини ЗОРА предлага, за да намерите най-подходящия за Вашите нужди и предпочитания.

Изберете Prestigio RoadRunner MIRROR PCDVRR405DL и превърнете всяко пътуване в безопасно приключение, документирано с висококачествено видео. Спокойствието на пътя е само на един клик разстояние!




Виж още Видеокамери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти