Вградена пералня със сушилня Hotpoint-Ariston BI WDHG 861485 EU , 1400 об./мин., 8.00 kg, 6 kg, B , Бял , D
Икона нов продукт

Вградена пералня със сушилня Hotpoint-Ariston BI WDHG 861485 EU , 1400 об./мин., 8.00 kg, 6 kg, B , Бял , D

id s2644752
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се как може да оптимизирате пространството в дома си, без да жертвате функционалност и стил? Представяме ви Вградена пералня със сушилня Hotpoint-Ariston BI WDHG 861485 EU, която е идеалното решение за съвременния и динамичен начин на живот.

Този иновативен уред от известния бранд Hotpoint-Ariston е създаден да отговори на нуждите на заетите хора, които ценят времето си и предпочитат удобството на едно устройство с двойна функция. С впечатляващ капацитет за пране от 8 кг и за сушене от 6 кг, тази пералня със сушилня е перфектният избор за семейства, които искат да свършат повече с по-малко усилия.

С 1400 оборота в минута, тя гарантира отлично изцеждане, а благодарение на 17 програми за пране и допълнителна програма за сушене, можете да сте сигурни, че всяка дреха ще получи най-подходящата грижа. Отличава се с енергиен клас B, което означава, че е икономична и екологична, като намалява консумацията на електроенергия и вода.

Сред допълнителните функции на уреда са бърза програма против петна и Wool Care за деликатни вълнени тъкани, които се грижат за вашите дрехи, както и освежаване с пара за бързо освежаване на леко амортизираните дрехи. Защитата от преливане и защитата от деца са допълнителни предимства, които правят уреда подходящ и за домове с малки деца.

Стилният бял цвят и модерният LED дисплей придават на пералнята със сушилня елегантност, която се вписва перфектно във всяка кухня или баня. Размерите ѝ са оптимизирани за вграждане, което позволява лесна интеграция в мебелировката, без да се налага да се жертва пространство за отделни уреди за пране и сушене.

Представяме ви и удобството на таймера за отложен старт, който ви позволява да програмирате началото на прането в удобно за вас време, например през нощта, когато тарифите за електроенергия са по-ниски. Така можете да планирате домакинските си задачи по-ефективно и да спестите от семейния бюджет.

За тези, които търсят уреди, които да улеснят ежедневието им и да добавят стил и модерност в дома, Перални със сушилни от Hotpoint-Ariston са отличен избор. Те предлагат не само високо качество и надеждност, но и иновативни решения, които отговарят на нуждите на съвременните потребители.

Независимо дали сте млада двойка, която тепърва обзавежда своя дом, или заети родители с малки деца, тази пералня със сушилня ще ви помогне да управлявате домакинските задачи по-лесно и ефективно. Освен това, с 24-месечната гаранция, която предлага производителят, можете да сте спокойни за надеждността и дълготрайността на вашата инвестиция.

Изберете Вградена пералня със сушилня Hotpoint-Ariston BI WDHG 861485 EU и преобразете начина, по който се грижите за домакинството си, като добавите комфорт и стил в ежедневието си.




Виж още Перални със сушилни

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти