Вградена пералня Sharp ES-NIB814BWNA-EE , 1400 об./мин., 8.00 kg, A , Бял
ОписаниеХарактеристики

Искате ли перфектно изпрани дрехи без усилие? Открийте новото измерение на чистотата с вградената пералня Sharp ES-NIB814BWNA-EE, която съчетава стил и функционалност в едно.

Със своя модерен и елегантен дизайн, тази пералня се вписва идеално във всяка кухня или баня. Освен това, с голямата си врата с диаметър 47 см, зареждането и изваждането на прането става изключително лесно и удобно. Инверторният мотор гарантира тиха и ефективна работа, а с енергиен клас A, пералнята Sharp е икономичен избор за всяко домакинство.

Тази пералня предлага 15 различни програми за пране, включително антиалергична програма и опция за лесно гладене, което я прави идеален избор за семейства с малки деца или хора с чувствителна кожа. С капацитет от 8 кг, тя е подходяща за големи домакинства, а със скоростта на центрофугата от 1400 об./мин., вашите дрехи ще излизат по-сухи и по-малко намачкани.

За тези, които ценят удобството, пералнята разполага с LED дисплей и таймер за отложен старт до 23 часа, което ви позволява да планирате прането си според вашето ежедневие. Защитата от преливане е допълнително предимство, което осигурява спокойствие дори когато не сте у дома.

Размерите на пералнята са оптимизирани за вграждане, с височина 820 мм, ширина 600 мм и дълбочина 540 мм, което я прави лесна за интегриране във вашия интериор. Освен това, с консумация на вода от само 51 литра на цикъл, тя е и една от най-ефективните Перални машини на пазара.

Ако сте зает професионалист или грижовен родител, който търси надеждност и ефективност в ежедневието, вградената пералня Sharp ES-NIB814BWNA-EE е вашето идеално решение. Изберете качество и иновация, които ще ви спестят време и ще осигурят безупречна грижа за вашите дрехи.

Не пропускайте да разгледате и останалите ни предложения за Перални машини, които също предлагат разнообразие от функции и опции, отговарящи на всяко изискване и вкус. А за почитателите на марката, предлагаме и други уреди от серията на Перални машини Sharp, които със сигурност ще допълнят вашата кухня или перално помещение със стил и иновативност.

Изберете Sharp ES-NIB814BWNA-EE и превърнете прането от задължение в удоволствие. С тази пералня вие инвестирате в качество, което ще служи верно години наред, докато вие се наслаждавате на повече свободно време и безупречно чисти дрехи.




Виж още Перални

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти