Вградена пералня Electrolux EWN7F447WI , 1400 об./мин., 7.00 kg, B , Бял
ОписаниеХарактеристикиВземи на изплащане

Запознайте се с новото измерение на чистотата и комфорта с вградената пералня Electrolux EWN7F447WI, която превръща прането в истинско удоволствие. Съвременният дизайн и иновативните технологии на Electrolux са създадени да отговорят на нуждите на динамичния и зает човек, който цени времето си и не прави компромис с качеството.

С капацитет за пране от 7 кг и високоскоростна центрофуга с 1400 оборота в минута, тази пералня е идеалният избор за семейства, които искат ефективност и енергийна ефикасност. Енергиен клас B гарантира, че уредът е икономичен, като намалява консумацията на електроенергия и вода, което е отлична новина за вашето домакинство и околната среда.

С 14 различни програми за пране, Electrolux EWN7F447WI предлага гъвкавост и персонализиран подход към всяка пране. Отличава се със системата SensiCare, която автоматично регулира продължителността на прането според количеството и вида на зареденото пране, за да предотврати препирането и запазване на тъканите. Функцията TimeManager® ви позволява да настроите времето на пране според вашите нужди, а специалната програма за копринени тъкани е гаранция за нежна грижа за вашите най-чувствителни дрехи.

Предното зареждане и компактните размери правят тази пералня идеална за вграждане в кухненски шкафове или бани, като по този начин се спестява пространство и се запазва естетиката на помещението. LCD дисплеят осигурява лесен достъп до всички функции и програми, а таймерът за отложен старт дава възможност за планиране на прането според вашето удобство.

Защитата от преливане и опцията за защита от деца са само част от мерките за сигурност, които Electrolux са внедрили в този модел, за да гарантират безпроблемната му работа и да предпазят вашето семейство. Нивото на шум при центрофугиране е сведено до минимум – само 69 dB, което прави уреда подходящ за употреба дори и през нощта.

Избирайки Electrolux EWN7F447WI, вие инвестирате в качество, което е подкрепено с 24 месеца гаранция. Това е пералнята, която ще ви спести време и усилия, ще погрижи се за вашите дрехи и ще донесе хармония в дома ви. И не на последно място, благодарение на кратката програма от само 14 минути, вие ще можете да се насладите на чисти и свежи дрехи във всяка една ситуация.

Ако търсите надеждност и иновации, разгледайте и другите Перални машини Electrolux, които предлагаме. Изберете най-доброто за своя дом и семейство с Верига магазини ЗОРА.

За още варианти и модели можете да разгледате нашия богат каталог от Перални машини, където ще откриете уреди, отговарящи на всеки вкус и нужда. Подарете си качество и комфорт с Electrolux и Верига магазини ЗОРА!




Виж още Перални

Технически характеристики

Цвят:  Бял

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти