Вградена микровълнова фурна Whirlpool AMW 435/IX *** , Електронно , 22 l
ОписаниеХарактеристикиВземи на изплащане

Открийте новия измерения на готвенето с Вградена микровълнова фурна Whirlpool AMW 435/IX, която е създадена да се впише перфектно в интериора на вашата кухня. Тази модерна фурна е не просто уред, тя е ваш надежден партньор в приготвянето на вкусни и здравословни ястия.

С обем от 22 литра, тази микровълнова фурна за вграждане е идеална за семейства, които ценят функционалността и стилния дизайн. Иноксовият ѝ цвят придава елегантност, а LED дисплеят осигурява лесно и интуитивно управление на всички функции.

Технологията 3D разпределителна система гарантира равномерно готвене на всяко ястие, а функцията за бързо размръзяване спестява време и запазва качеството на продуктите. Бързият старт е идеален за забързаното съвременно семейство, което иска да приготви храна бързо и лесно.

Защитата от деца е важна функция за семействата с малки деца, осигурявайки спокойствието, че малчуганите са в безопасност, дори когато изследват кухнята. С 24 месеца гаранция, Whirlpool ви дава увереността, че инвестирате в качество и надеждност.

Електронното управление и електронният таймер предоставят точност и контрол при готвенето, а мощността от 750W е достатъчна за всички вашите кулинарни нужди. Размерите за вграждане (382/595/320 мм) гарантират, че този уред ще се впише идеално във вашата кухня.

Защитата от деца е не само функция, но и обещание за безопасност във вашия дом. Интелигентното заключване предотвратява нежелано пускане на уреда, което е особено важно в домовете с любопитни малчугани.

Избирайки микровълнова фурна за вграждане Whirlpool, вие инвестирате в дълготрайност и ефективност. Този уред е създаден да улесни ежедневието ви и да ви помогне да приготвяте здравословни и вкусни ястия без усилие. Независимо дали сте младо семейство или зряла двойка, тази фурна е съобразена с вашите нужди и начин на живот.

Ако желаете да разгледате и други опции, можете да намерите широка гама от Микровълнови фурни за вграждане на нашия уебсайт. А за почитателите на марката Whirlpool, предлагаме и други висококачествени уреди, които можете да разгледате тук.

Вградената микровълнова фурна Whirlpool AMW 435/IX е съвършен избор за всеки, който търси удобство, стил и функционалност в кухнята. Открийте удоволствието от готвенето с уред, който е създаден да ви вдъхновява всеки ден.




Виж още Микровълнови фурни

Технически характеристики

Цвят:  Инокс

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти