Вградена микровълнова фурна Gorenje BM201AG1X , Електронно , 20
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия стандарт в кухнята – Вградена микровълнова фурна Gorenje BM201AG1X, която превръща всяко готвене в истинско удоволствие. Със своя стилен и модерен дизайн в цвят инокс, тази микровълнова фурна е идеалният избор за съвременния дом, където функционалността среща елегантността.

Фурната предлага електронно управление за прецизно и лесно настройване на програмите, както и електронен таймер, който гарантира, че всяко ястие ще бъде приготвено до съвършенство. С обем от 20 литра и мощност на микровълните от 800W, тя е перфектната помощница за бързо и ефективно приготвяне на разнообразни ястия.

Сред функциите на фурната се откроява грил програмата с мощност от 1000W, която добавя златиста коричка към вашите специалитети. Допълнително, с две комбинации грил + микровълни, можете да експериментирате и да постигнете вкусове, които ще задоволят и най-изтънчените вкусове. Автоматичното и бързо размразяване е още едно удобство, което спестява време и улеснява приготвянето на вечерята след напрегнат ден.

Готвенето на няколко нива ви позволява да приготвите повече храна едновременно, което е идеално за семейства или при приемане на гости. С две стъкла на вратата, Вградената микровълнова фурна Gorenje гарантира допълнителна безопасност и енергийна ефективност, докато осветлението вътре във фурната осигурява отлична видимост на ястията по всяко време.

Размерите на фурната са оптимизирани за лесно вграждане в кухненския шкаф, като се предлагат и точни размери за вграждане, което улеснява инсталацията. Със своята компактност и функционалност, микровълновите фурни за вграждане като тази от Gorenje, са предпочитан избор за модерните домакинства, където пространството е ценно, а времето – още по-ценно.

С 24-месечната гаранция, която предлага Gorenje, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на вашата инвестиция. А за тези, които търсят още повече варианти за своята кухня, можете да разгледате и другите предложения на марката, като посетите Микровълнови фурни за вграждане Gorenje.

Вградената микровълнова фурна Gorenje BM201AG1X е създадена, за да отговори на нуждите на заетите, модерни потребители, които ценят качеството, стила и ефективността. Независимо дали сте млад професионалист, който търси бърз и здравословен начин за приготвяне на храна, или част от голямо семейство, нуждаещо се от многофункционален кухненски уред, тази микровълнова фурна е оптималният избор. Открийте удобството на Микровълнови фурни за вграждане и преобразете начина, по който готвите и се храните всеки ден.

Съчетайте функционалността и модерния дизайн с Вградената микровълнова фурна Gorenje BM201AG1X и превърнете кухнята си в място за кулинарни творения и споделени моменти с близките. Изберете качеството и иновациите, които Gorenje предлага, и направете всяко хранене специално.




Виж още Микровълнови фурни

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти