Вградена микровълнова фурна Bosch BFL520MB0 , Механично , 20
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия стандарт в кухнята – Вградена микровълнова фурна Bosch BFL520MB0, която обещава да превърне всяко кулинарно приключение в истинско удоволствие. Стилен и функционален, този уред е създаден да отговори на нуждите на съвременните домакинства.

Със своята компактна вградена конструкция, тази микровълнова фурна е идеална за кухни с ограничено пространство, като същевременно предлага достатъчно вътрешен обем от 20 литра за вашите кулинарни творения. Интериорът от неръждаема стомана не само придава елегантен вид, но и улеснява почистването, а с асистент за почистване поддръжката става детска игра.

Прецизното механично управление позволява лесно и бързо настройване на желаните функции, а с 5 нива на мощност, включително Microwave Boost Function, можете да бъдете сигурни, че всяко ястие ще бъде приготвено до съвършенство. Двойните стъкла на вратата осигуряват допълнителна изолация и безопасност при употреба.

С размери 382/594/297 мм и мощност от 800W, тази микровълнова фурна за вграждане е проектирана да се впише идеално във вашата кухня, като същевременно предоставя достатъчно място за приготвяне на разнообразни ястия. Придружена с 24 месеца гаранция, Bosch гарантира надеждност и дълготрайност на своя продукт.

Цветът в черно придава универсален и модерен вид, който се вписва безпроблемно във всяка кухненска обстановка. Аксесоарите, като въртящата се чиния, допълнително улесняват равномерното разпределение на топлината и гарантират, че вашите ястия винаги ще бъдат приготвени идеално.

Ако сте част от забързаното ежедневие, където всяка минута е ценна, тази микровълнова фурна е идеалният избор за вас. Тя предоставя бърз и ефективен начин за приготвяне на храна, без да прави компромис с качеството и вкуса. Независимо дали сте млад професионалист, зает родител или просто обичате да експериментирате в кухнята, Bosch BFL520MB0 е създадена да удовлетвори вашите кулинарни нужди.

За да разгледате още Микровълнови фурни за вграждане Bosch, посетете нашия уебсайт и открийте множество висококачествени уреди, които могат да трансформират вашия начин на готвене.

Изберете Вградена микровълнова фурна Bosch BFL520MB0 и внесете модерност и функционалност във вашата кухня. С този избор вие не само инвестирате в качествен уред от доказана марка, но и във вашето удобство и удовлетворение при готвене. Позволете на Bosch да бъде ваш надежден партньор в кулинарните изживявания!

Открийте повече възможности за вашата кухня с нашата широка гама от Микровълнови фурни за вграждане и осигурете на себе си и на вашето семейство най-доброто от света на съвременните кухненски уреди.




Виж още Микровълнови фурни

Технически характеристики

Цвят:  Черно
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти