Вграден керамичен плот Sharp KH-3V19NT0K-EU , Електрически

Вграден керамичен плот Sharp KH-3V19NT0K-EU , Електрически

id s2476490
ОписаниеХарактеристики

Открийте новия измерения на готвенето с вградения керамичен плот Sharp KH-3V19NT0K-EU, който превръща всяка кухня в оазис на кулинарните изкушения. Създаден от водещата марка Sharp, този електрически плот е синоним на иновация и стил.

Със своята елегантна черна повърхност, керамичният плот Sharp се вписва перфектно във всяка модерна кухня, допринасяйки за нейната изисканост и функционалност. Фронталното сензорно управление е не само удобно, но и добавя блясък към вашия кухненски интериор, като в същото време осигурява лесен и интуитивен начин за регулиране на деветте степени на мощност.

С две нагряващи зони, едната с диаметър 180мм и мощност 1800W, и втората 145мм с мощност 1200W, този плот предлага гъвкавост и ефективност при готвенето. Независимо дали сте в процес на приготвяне на бърз обяд или изискана вечеря, Sharp KH-3V19NT0K-EU е идеалният помощник.

Интегрираният таймер ви позволява да контролирате времето за готвене с прецизност, докато функцията за заключване гарантира безопасността в дома ви, особено ако имате малки деца. С тригодишна гаранция, този керамичен плот е инвестиция, която обещава дълготрайност и надеждност.

Размерите на плота (520/290/47,5 мм) са оптимизирани за вграждане, което го прави идеален за кухни с ограничено пространство, без да се налага компромис с функционалността. Сензорното управление улеснява почистването и поддръжката, като по този начин се гарантира, че вашата кухня винаги ще изглежда безупречно.

Ако търсите уред, който да отговори на високите ви изисквания за качество и ефективност, керамичният плот Sharp е перфектният избор. Той е създаден да удовлетвори нуждите на модерния потребител, който цени времето си и предпочита уреди, които улесняват ежедневието и внасят елегантност в дома.

Представете си удоволствието от готвене на любимите ви ястия с прецизност и лекота, докато семейството ви или гостите ви се наслаждават на комфорта и топлината на вашата кухня. Sharp KH-3V19NT0K-EU е не просто керамичен плот, той е израз на вашата страст към готвенето и любовта към дома.

Изберете качеството и иновациите на Sharp и превърнете вашата кухня в място за кулинарни творения. С този керамичен плот, всяко хранене може да се превърне в празник за сетивата. Пригответе се за вълшебство в кухнята с Sharp KH-3V19NT0K-EU – където стилът среща функционалността.




Виж още Котлони и плотове

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти