Вграден керамичен плот Sharp KH-3I25NT0K-EU , Индукционен
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се какво е да притежавате уред, който трансформира начина, по който готвите? Представяме ви Вграден керамичен плот Sharp KH-3I25NT0K-EU, който съчетава модерен дизайн с иновативни технологии, за да направи кулинарните ви изживявания не само по-лесни, но и по-забавни.

Стилният черен цвят и елегантният дизайн на този индукционен керамичен плот се вписват идеално във всяка съвременна кухня, а вградената му конструкция осигурява лесна инсталация и съвършен външен вид. Фронталното сензорно управление дава възможност за бърз и интуитивен достъп до всички функции на уреда, като същевременно поддържа гладката повърхност лесна за почистване.

Този керамичен плот е оборудван с два индукционни котлона, които гарантират бързо и равномерно разпределение на топлината. Размерите на котлоните са съответно 160 mm с мощност 1400 W и 200 mm с мощност 2100 W, което ви позволява да използвате различни по размер съдове за готвене. С функцията Booster можете да ускорите процеса на готвене, когато времето е от съществено значение.

Безопасността е от ключово значение при всяко кухненско оборудване, и Sharp го знае. Системата за заключване предотвратява нежелано включване от деца, а таймерът ви позволява да програмирате времето за готвене, така че да можете да се занимавате с други задачи, без да се притеснявате, че ще прегорите ястието.

Когато става въпрос за дългосрочни инвестиции в домакинските уреди, гаранцията е съществен фактор. Sharp предлага 36 месеца гаранция за този керамичен плот, което е доказателство за качеството и надеждността на продукта.

Ако сте младо семейство или зает професионалист, който цени времето и предпочита бързото и здравословно приготвяне на храна, този керамичен плот Sharp е идеалният избор за вас. Той не само ще улесни ежедневието ви, но и ще допринесе за модерния и изискан вид на вашата кухня.

Искате ли да разгледате още варианти? Открийте богатото разнообразие от керамични плотове Sharp в нашия онлайн магазин и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкус.

Възползвайте се от възможността да превърнете готвенето от задължение в удоволствие с вградения керамичен плот Sharp KH-3I25NT0K-EU. Неговата ефективност, безопасност и стил са само на един клик разстояние. Подарете на себе си и на вашето семейство качеството, което заслужавате!




Виж още Котлони и плотове

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти