Вграден керамичен плот Hotpoint-Ariston HRD 5030 B , Електрически
ОписаниеХарактеристики

Открийте изящество и функционалност в един уред с Вградения керамичен плот Hotpoint-Ariston HRD 5030 B, който обещава да трансформира вашата кухня и начина, по който готвите. Създаден за съвременните домакинства, този електрически плот е идеалният избор за тези, които ценят високото качество и иновативния дизайн.

Стилът на Hotpoint-Ariston е синоним на елегантност и модерна визия. Черният цвят придава луксозен акцент във всяка кухня, а сензорното управление осигурява лесна и интуитивна работа. Плотът е оборудван с две нагревателни зони, които предлагат 9 степени на загряване, позволявайки ви да контролирате температурата с прецизност. Предната зона е с размери ф140мм и мощност 1200W, докато задната може да се похвали с размери ф120/180мм и мощност 1800W, което я прави идеална за готвене на различни ястия.

Дължината на свързващия кабел е 150см, което улеснява инсталацията на уреда, а индикаторът за остатъчна топлина е практична функция за безопасност, която ви предупреждава, когато повърхността все още е гореща. С размери (В/Ш/Д) 47/300/520мм, този Kерамичен плот е перфектен за всяка кухня, предлагайки достатъчно пространство за готвене, без да заема излишно място.

С двугодишна гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този уред. Вграденият керамичен плот Hotpoint-Ariston е създаден да издържи на интензивна употреба, като същевременно предлага лесна за почистване повърхност, което го прави идеален за забързаното ежедневие на съвременните семейства.

За тези, които обичат да експериментират в кухнята и да приготвят разнообразни ястия, керамичният плот от Hotpoint-Ariston е незаменим помощник. Той осигурява равномерно разпределение на топлината, което е ключово за приготвянето на вкусни и здравословни ястия. Независимо дали сте начинаещ или опитен готвач, този плот ще ви вдъхнови да разгърнете кулинарните си умения.

Ако търсите да обновите кухнята си с още продукти от същата марка и категория, разгледайте нашия асортимент от Kерамичен плот Hotpoint-Ariston. Тук ще откриете разнообразие от уреди, които са създадени да улеснят и обогатят вашето кулинарно изживяване.

В заключение, Вграденият керамичен плот Hotpoint-Ariston HRD 5030 B е съчетание от модерна технология, стил и удобство. Той е създаден да отговори на нуждите на динамичните и модерни потребители, които търсят качество и ефективност в кухнята. С този плот, всяко готвене се превръща в удоволствие и възможност да се насладите на здравословни и вкусни ястия всеки ден.




Виж още Котлони и плотове

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти