Вграден хладилник с фризер Whirlpool WHC18 T132 , 250 l, E , No Frost , Да
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежест и удобство? Представяме ви вградения хладилник с фризер Whirlpool WHC18 T132, който съчетава модерен дизайн, иновативни технологии и енергийна ефективност.

С общ полезен обем от 250 литра, този уред предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Полезният обем на хладилната част е 182 литра, докато фризерната част разполага с 68 литра, което гарантира, че всички продукти ще бъдат правилно съхранени и запазени свежи за по-дълго време. Системата No Frost предотвратява образуването на лед и иней, като по този начин намалява необходимостта от ръчно размразяване и поддържа постоянна температура във всяка част на хладилника.

Енергиен клас E на този модел гарантира ниска консумация на електроенергия, което е равно на 224 kWh годишно, допринасяйки за по-малки сметки за ток и по-малко въздействие върху околната среда. Иновативната функция 6th Sense контролира и оптимизира температурата вътре в хладилника, като по този начин осигурява оптимални условия за съхранение на храните.

Със своите компактни размери (1770/540/545 мм) и възможност за обръщане на вратите, този хладилник с фризер лесно се вписва във всяка кухненска среда, като същевременно предоставя достатъчно пространство за всичките ви нужди. LED осветлението в хладилната част осигурява ясна видимост на продуктите, а стъклените полици и рафтове са не само издръжливи, но и лесни за почистване.

За тези, които ценят свежестта на плодовете и зеленчуците, хладилникът разполага с отделение с контрол на влажността, което удължава тяхната свежест. Алармата за отворена врата е допълнителна функция, която помага да се избегне ненужното пилеене на енергия и повреда на храните.

С три температурни зони, този уред предлага разнообразие от опции за съхранение, като същевременно гарантира, че всеки продукт ще бъде съхраняван при най-подходящата температура. Нивото на шум от едва 32 децибела го прави един от най-тихите модели на пазара, което е идеално за отворени планове на жилището, където кухнята и всекидневната са в едно.

Ако търсите уред, който да се впише перфектно в интериора на вашата кухня, вграденият хладилник Whirlpool WHC18 T132 е вашето решение. Със зона с нулева температура, той предлага идеалните условия за съхранение на чувствителни продукти като риба и месо.

За тези, които търсят удобство и иновации, този хладилник с фризер е перфектният избор. Открийте повече модели и опции в категорията Хладилници с фризер и разгледайте цялата гама на Хладилници с фризер Whirlpool, за да намерите уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само качествени уреди, но и двугодишна гаранция за безпроблемна употреба. Изберете интелигентните решения за дома и се насладете на комфорта и свежестта, които Whirlpool WHC18 T132 може да донесе във вашия дом.




Виж още Хладилници

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти