Вграден хладилник с фризер Whirlpool ART 9811 SF2 , 306 l, E , Статична , Да
ОписаниеВземи на изплащане

Открийте перфектния баланс между функционалност и стил с вградения хладилник с фризер Whirlpool ART 9811 SF2. Създаден да се впише идеално в интериора на вашата кухня, този уред предлага обширен обем от 306 литра, разпределен между хладилна и фризерна част, за да съхранявате всички вашите продукти при оптимални условия.

С енергиен клас E, този модел е сред предпочитаните за екосъзнателните потребители, които търсят начини да намалят консумацията на електроенергия. Годишната консумация от едва 225 kWh е доказателство за икономичността на уреда. С размери 1935/540/545 мм, той е идеален за всяка модерна кухня, а благодарение на възможността за обръщане на вратите, можете да го адаптирате според конкретното разположение на вашето пространство.

Технологията 6th Sense гарантира, че вашите храни ще бъдат съхранявани при идеални температурни условия, като уредът автоматично регулира и поддържа необходимата студ. Less Frost технологията намалява образуването на лед във фризерната част, което означава по-малко време за размразяване и по-лесно поддържане.

Осветлението с LED лампи в хладилната част осигурява отлична видимост и добавя модерен акцент към дизайна на уреда. Стъклените полици и рафтове не само улесняват почистването, но и придават елегантност на интериора на хладилника. Поставката за бутилки е практично допълнение за любителите на виното и други напитки.

С тихата си работа на 35 dB, Whirlpool ART 9811 SF2 е почти незабележим, което го прави подходящ за отворени пространства и кухни с дневна зона. С две температурни зони, три рафта и две чекмеджета, включително и специално за зеленчуци, организацията на продуктите е лесна и интуитивна.

Представете си удобството да имате всичко необходимо под ръка, без да се налага да правите компромис с естетиката на вашата кухня. Вграденият хладилник с фризер Whirlpool ART 9811 SF2 е създаден да отговори на нуждите на съвременните домакинства, където функционалността среща дизайна.

За тези, които търсят уред, който да се впише безпроблемно в интериора и да предложи достатъчно място за съхранение на хранителни продукти, този хладилник е идеалният избор. Особено подходящ е за семейства, които ценят качеството и искат да оптимизират пространството си, като същевременно се грижат за околната среда.

Разгледайте и други Хладилници с фризер или открийте още отлични предложения на марката Whirlpool с нашата специална селекция Хладилници с фризер Whirlpool. Верига магазини ЗОРА ви предлага качествени уреди, които да улеснят ежедневието и да добавят стил и комфорт във вашия дом.

С Whirlpool ART 9811 SF2, вие инвестирате в дълготрайност, ефективност и безупречен дизайн. Нека вашата кухня бъде мястото, където качеството среща иновациите, а комфортът се слива с удобството. Изберете умно, изберете уреди от Верига магазини ЗОРА.




Виж още Хладилници

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти