Вграден хладилник с фризер Whirlpool ART 66122 , 273 l, E , Статична
ОписаниеВземи на изплащане

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежест и удобство? Представяме ви Вграден хладилник с фризер Whirlpool ART 66122, който обещава да бъде не просто уред, а верен съюзник в съхранението на вашите хранителни продукти. С общ полезен обем от 273 литра, той е идеалният избор за семействата, които ценят функционалността и качеството.

Със своя стилен и модерен дизайн, този хладилник се вписва идеално във всяка кухня, като същевременно предлага висока енергийна ефективност с клас E. Полезният обем на хладилната част е 194 литра, което предоставя достатъчно пространство за всичките ви свежи продукти, докато фризерната част с обем от 79 литра гарантира, че замразените храни ще бъдат съхранени подходящо.

С функцията 6th Sense, хладилникът автоматично регулира температурата за оптимално съхранение на храните, а Less Frost технологията намалява образуването на лед във фризерната част, което улеснява поддръжката и почистването. LED осветлението в хладилната част осигурява отлична видимост, а стъклените полици са не само издръжливи, но и лесни за почистване.

Хладилникът е снабден с три стъклени рафта, едно чекмедже за зеленчуци и три чекмеджета във фризерната част, което улеснява организацията на продуктите. Поставката за бутилки е удобно допълнение, което помага за оптимизиране на пространството. Освен това, вратите на хладилника могат да бъдат обръщани, така че да отговарят на конкретната конфигурация на вашата кухня.

С ниското ниво на шум от само 35 dB, този хладилник е почти незабележим, което го прави идеален за отворени планове на жилището, където кухнята и дневната са в едно общо пространство. Размерите за вграждане (В/Ш/Д) са 1786/570/550 мм, което го прави подходящ за стандартни кухненски ниши.

За семействата, които търсят Хладилници с фризер, този модел предлага перфектното съчетание между капацитет, енергийна ефективност и иновативни функции. Ако искате да разгледате още Хладилници с фризер Whirlpool, посетете нашия сайт, където ще откриете разнообразие от модели, които могат да задоволят всяко вкус и нужда.

Този хладилник е идеален за заети семейства, които търсят удобство и функционалност в ежедневието си. Съчетавайки качество и иновации, Whirlpool ART 66122 е създаден да улесни живота ви и да осигури оптималната свежест на вашите хранителни продукти. Изберете надеждността и стил, които заслужавате във вашата кухня.




Виж още Хладилници

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти