Вграден хладилник с фризер Whirlpool ART 66112 , 273 l, E , Статична , Да
ОписаниеВземи на изплащане

Замисляли ли сте се как перфектният хладилник изглежда отвътре? Представяме ви Вградения хладилник с фризер Whirlpool ART 66112, който съчетава в себе си елегантност и функционалност, превръщайки се в незаменим помощник във вашата кухня.

С общ полезен обем от 273 литра, този хладилник е идеален за семейства, търсещи оптимално разпределение на пространството. Хладилната част разполага с 194 литра за свежи продукти, докато фризерната секция предлага 79 литра за замразени храни. С статичната система за охлаждане, той поддържа постоянна температура, осигурявайки дълготрайност на продуктите ви.

Иновативната 6th Sense технология автоматично регулира температурата и влажността вътре в хладилника, за да запази храната свежа за по-дълго време, докато Less Frost технологията намалява образуването на лед във фризерната част. Така, почистването става по-лесно, а вие спестявате време и усилия.

С енергиен клас E, този хладилник е не само ефективен, но и икономичен, с годишна консумация от едва 226 kWh. Той е съобразен със съвременните изисквания за енергоспестяване, което го прави отличен избор за екосъзнателни потребители. Нивото на шум от 35 dB е сравнимо с шепота в библиотека, гарантирайки ви спокойствие и комфорт в дома.

Дизайнът на хладилника е създаден да се впише идеално във вашата кухня, с размери за вграждане 1786/570/550 мм. LED осветлението осигурява ясна видимост на всички нива, а стъклените полици и рафтовете са не само красиви, но и удобни за почистване. С възможността за обръщане на вратите, можете да адаптирате хладилника според конфигурацията на вашата кухня.

С три рафта и три чекмеджета, включително и едно специално за зеленчуци, Whirlpool ART 66112 предлага гъвкавост в организацията на пространството. Поставката за бутилки е удобна за съхранение на напитки, като освобождава място за останалите продукти.

Този хладилник е създаден за хора, които ценят качеството и иновациите в ежедневието си. Той е идеален за заети семейства, които се нуждаят от надежден и енергоспестяващ уред. С 24-месечна гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на вашата инвестиция.

Открийте повече отлични предложения за Хладилници с фризер Whirlpool и се уверете, че избирате най-доброто за вашия дом. Ако търсите разнообразие от Хладилници с фризер, Верига магазини ЗОРА е мястото, където ще откриете всичко необходимо за модерната и функционална кухня.

Изберете Вградения хладилник с фризер Whirlpool ART 66112 и превърнете готвенето и съхранението на храна в истинско удоволствие. Той не е просто уред, той е част от вашето семейство, който ще ви служи вярно години наред.




Виж още Хладилници

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти