Вграден хладилник с фризер Bosch KIV87NSE0 , 270 l, E , LowFrost , Да
ОписаниеВземи на изплащане

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежестта и организацията? Представяме ви Вграден хладилник с фризер Bosch KIV87NSE0, който съчетава модерен дизайн, иновативни технологии и енергийна ефективност, за да отговори на всички ваши нужди.

С общ полезен обем от 270 литра, този хладилник предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Полезният обем на хладилната част е 200 литра, а фризерната част разполага с 70 литра, което е идеално за замразяване на плодове, зеленчуци и месо. LowFrost технологията намалява образуването на лед във фризера, което означава по-рядко размразяване и по-лесна поддръжка.

Енергиен клас E гарантира, че уредът е енергийно ефективен и ще помогне за намаляване на сметките за електричество, като същевременно намалява въглеродния отпечатък. С годишна консумация от едва 216 kWh, този хладилник е истински шампион в енергоспестяването.

Иновативната функция Eco Airflow осигурява оптимална циркулация на въздуха в хладилната част, което поддържа храната свежа за по-дълго време. Със своите стъклени полици и рафтове, LED осветлението и вентилатора, този хладилник осигурява лесен достъп и видимост на съхраняваните продукти.

Благодарение на функцията за автоматично размразяване, вече не е нужно да се притеснявате за натрупването на лед в хладилната част. А алармата за отворена врата е допълнителна защита, която предотвратява излишното покачване на температурата и развалянето на храната.

С размери, специално проектирани за вграждане (1772/541/548 мм), този хладилник може да се интегрира перфектно във всяка кухня, а възможността за обръщане на вратите предоставя допълнителна гъвкавост при монтажа. Чекмеджето тип BigBox е достатъчно голямо, за да съхранява и най-обемистите продукти, а двата рафта и чекмеджетата за зеленчуци улесняват организацията.

За тези, които търсят уред, който да се слива с интериора и да предложи висока функционалност, Вграден хладилник с фризер Bosch KIV87NSE0 е идеалният избор. Неговият тих режим на работа с ниво на шум от едва 35 dB го прави почти незабележим, докато вие се наслаждавате на спокойствието на своя дом.

Ако сте част от модерните домакинства, които ценят качеството, дълготрайността и ефективността, този хладилник е създаден за вас. С 24 месеца гаранция, Bosch осигурява спокойствие и увереност, че инвестицията ви е защитена.

Открийте още Хладилници с фризер Bosch и разгледайте широката гама от висококачествени уреди, които могат да допринесат за комфорта и удобството във вашия дом. За още предложения посетете нашата секция Хладилници с фризер, където ще откриете разнообразие от модели, отговарящи на всеки вкус и нужда.

С Bosch KIV87NSE0, вие инвестирате не само в елегантен и функционален уред, но и в здравето и благополучието на вашето семейство, като съхранявате храната в оптимални условия. Нека вашият дом бъде мястото, където качеството и иновациите се срещат, за да създадат перфектния домашен уют.




Виж още Хладилници

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти