Вграден хладилник Electrolux LFB2AE88S , 124 l, E , Статична , Да
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Искате ли да преобразите кухнята си с уред, който съчетава стил, функционалност и енергийна ефективност? Представяме ви "Вграден хладилник Electrolux LFB2AE88S", който е идеалното решение за вашия дом.

1. Капацитет за съхранение:
С общ обем от 124 литра, този хладилник е перфектно пространство за съхранение на пресни хранителни продукти. Специално разпределението на 110 литра за хладилната част и 14 литра за фризерната част осигурява достатъчно място за всичките ви продукти.

2. Енергийна ефективност:
С клас на енергийна ефективност E, този хладилник гарантира намалена консумация на енергия и спестяване на средства, което е важно за всеки съвременен домакин.

3. Технология на охлаждане:
Оборудван със статична система за охлаждане, хладилникът поддържа постоянни температури в цялото отделение, което е ключово за запазването на свежестта на храните.

4. Дизайн и изработка:
Благодарение на своята вградена конструкция, хладилникът се интегрира безпроблемно в кухненското обзавеждане, спестявайки пространство и придавайки модерен вид на интериора. Регулируемите рафтове и отделения на вратата предлагат гъвкавост при организирането на съдържанието, а чекмеджето за плодове и зеленчуци гарантира правилната влажност за тяхното съхранение. Вътрешното LED осветление улеснява достъпа и управлението на хранителните продукти.

5. Управление и удобство:
Простият контролен панел с интуитивни настройки за температура осигурява лесни корекции за оптимално съхранение на храната. Контролните бутони включват бутон за включване/изключване, индикатори за регулиране на температурата и други функции като бързо охлаждане или предупреждения за температурата.

6. Изисквания за инсталация:
Схемата показва необходимото пространство в шкафа за правилна инсталация, осигурявайки достатъчно вентилация и подходящо позициониране.

Като вземем предвид тези внимателно очертани характеристики, Electrolux LFB2AE88S се нарежда като подходящ избор за тези, които търсят енергийно ефективно, икономично и лесно за управление решение за охлаждане в своята вградена кухня. Ако търсите Хладилници с една врата, този модел предлага идеалната комбинация от качество и функционалност.

Изборът на хладилник с една врата е важен за хора, които ценят елегантността и оптимизацията на пространството в кухнята. Подходящ е както за млади професионалисти, така и за семейства, които се стремят към модерен и организиран дом. Този хладилник отговаря на нуждите на всеки, който иска да съчетае практичността със съвременния дизайн. За още варианти можете да разгледате нашите предложения за Хладилници с една врата Electrolux, които със сигурност ще удовлетворят всяко ваше изискване.

С Electrolux LFB2AE88S, вие инвестирате не само в уред, но и в качество на живот. Нека вашата кухня заблести с новия вграден хладилник, който превръща съхранението на храните в истинско удоволствие.




Виж още Хладилници

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти