Вграден абсорбатор Turboair TT14 LX/GRX/F/60*
ОписаниеХарактеристики

Открийте тишината и чистотата в кухнята си с вградения абсорбатор Turboair TT14 LX/GRX/F/60*. Съчетанието от модерен дизайн и висока функционалност прави този уред незаменим помощник в битката с нежеланите миризми и пари.

С три степени на мощност, Turboair TT14 LX/GRX/F/60* осигурява оптимално абсорбиране на въздуха, достигайки до капацитет от 304 m3/h. Това го прави подходящ за различни кулинарни изживявания, от бързо приготвяне на сандвичи до готвене на сложни ястия. Нивата на шум са впечатляващо ниски – от 46 до 62 dB, което позволява на абсорбатора да работи почти незабележимо, докато вие се наслаждавате на приятни моменти със семейството и приятелите.

Изработен в елегантен иноксов цвят, този телескопичен абсорбатор се вписва идеално във всяка съвременна кухня. С размери 180/598/257 мм и стандартна ширина от 600 мм, той е удобен за вграждане над всякакви кухненски плотове. Алуминиевият филтър гарантира лесно почистване и дълготрайност, а LED осветлението добавя допълнителен комфорт при готвене.

Енергиен клас D на Turboair TT14 LX/GRX/F/60* е съобразен с актуалните изисквания за енергийна ефективност, което означава, че уредът е икономичен избор за вашата кухня. Механичното управление е интуитивно и лесно за използване, което прави абсорбатора подходящ за хора от всякакви възрасти.

С гаранция от 60 месеца, можете да бъдете сигурни в надеждността и качеството на продукта. Диаметърът на изходящата тръба от 120 мм осигурява ефективно отвеждане на въздуха, а капацитетът на абсорбиране от 250 до 500 m3/h гарантира, че уредът ще се справи с всякакви кулинарни предизвикателства.

За тези, които търсят съвършенство във всяка детайл от кухнята, абсорбаторите Turboair предлагат изисканост и ефективност. Ако искате да разгледате и други модели на марката, посетете нашия уебсайт и открийте разнообразието от Абсорбатори Turboair, които предлагаме.

Изборът на подходящ абсорбатор може да бъде труден, но с Turboair TT14 LX/GRX/F/60* вие правите инвестиция в комфорта и здравето на вашето домакинство. Поддържайте въздуха в кухнята си чист и свеж, без да нарушавате уюта и спокойствието на дома си.

Не забравяйте, че правилната вентилация е ключова за поддържането на добро здраве и предотвратяване на натрупването на влага и мухъл. С Turboair TT14 LX/GRX/F/60* вие избирате надежден и ефективен начин да се погрижите за своя дом. Разгледайте нашите предложения за абсорбатори и намерете идеалния за вашата кухня.

За всяка съвременна домакиня или домакин, които ценят комфорта, стила и качеството, Turboair TT14 LX/GRX/F/60* е перфектният избор. Подарете си спокойствие и чистота в кухнята, където създавате вкусни спомени всеки ден.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти