Вграден абсорбатор Turboair PANTHEON IX/A/60
ОписаниеХарактеристикиВземи на изплащане

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на чистота и свежест? Представяме ви Вграден абсорбатор Turboair PANTHEON IX/A/60 - съвършенството, което се вписва във всяка модерна кухня.

Стилът и функционалността се сливат в едно, за да осигурят на вашия дом неповторим комфорт. Изработен от висококачествени материали в цвят инокс, този абсорбатор на марката Turboair е не само практичен, но и елегантен акцент в интериора. Със своите компактни размери (В/Ш/Д): 1130/600/450 мм, той се вписва идеално в пространството над вашия котлон.

Три степени на мощност ви дават възможност да регулирате интензивността на абсорбиране според нуждите на момента, като максималният капацитет на абсорбиране достига до 368 m3/h. Това гарантира, че дори и най-силните кухненски миризми ще бъдат ефективно отстранени. Алуминиевият филтър е лесен за поддръжка и осигурява дълготрайна ефективност.

С ниво на шум от едва 55/62 dB, Вграден абсорбатор Turboair PANTHEON IX/A/60 работи тихо и не нарушава домашния уют. LED осветлението добавя допълнително удобство, осигурявайки отлична видимост върху готварската плот и придавайки модерен вид на кухненския ансамбъл.

Енергиен клас D гарантира, че уредът е икономичен избор за вашето домакинство, а 60-месечната гаранция подчертава качеството и надеждността на продукта. Управлението с пуш бутони е интуитивно и улеснява ежедневната употреба на абсорбатора.

За тези, които търсят качество и стил в едно, Вграден абсорбатор Turboair PANTHEON IX/A/60 е идеалният избор. Подходящ е за хора, които обичат да готвят и искат да запазят свежестта на въздуха в кухнята си без компромис с интериорния дизайн. Независимо дали сте младо семейство или заядлив гурме, този уред ще отговори на високите ви изисквания за функционалност и естетика.

За да разгледате и други модели от серията, посетете Абсорбатори Turboair и открийте уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ако искате да разгледате още повече варианти, разгледайте нашата широка гама от Абсорбатори, където ще намерите разнообразие от модели, подходящи за всяка кухня.

Верига магазини ЗОРА се грижи за вашето удовлетворение, предлагайки ви висококачествени уреди, които са в хармония със съвременните тенденции в домакинството. Изберете Вграден абсорбатор Turboair PANTHEON IX/A/60 и преобразете своята кухня в пространство, където готвенето е удоволствие, а въздухът - винаги чист и свеж.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Инокс

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти