Вграден абсорбатор Turboair LEI GR/A/52(integra)
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете готвенето в изкуство, без да се притеснявате от неприятните миризми? Представяме ви Вграден абсорбатор Turboair LEI GR/A/52(integra), който е идеалният избор за всеки модерен кулинарен ентусиаст, търсещ функционалност и стил в кухнята.

С марката Turboair, вие сте сигурни, че получавате продукт, който съчетава високо качество с иновативен дизайн. Този абсорбатор е създаден да се интегрира перфектно във всяка кухненска среда, благодарение на своя елегантен иноксов цвят и компактни размери, които позволяват лесното му вграждане в шкаф или над плота.

С три степени на мощност, абсорбаторът ефективно премахва всякакви кухненски изпарения и миризми, поддържайки въздуха в помещението чист и свеж. Нивото на шум е изключително ниско, вариращо между 46 и 54 dB, което гарантира, че вашето готвене ще бъде приятно и без излишен шум.

С алуминиевият филтър, който е лесен за почистване, и LED осветлението, което осигурява отлична видимост, абсорбаторът е не само практичен, но и икономичен. Енергиен клас C гарантира, че уредът е ефективен и не води до високи сметки за електричество.

С гаранция от 60 месеца, можете да бъдете спокойни за дългосрочната инвестиция в качеството на вашия домашен уют. Диаметърът на изходящата тръба е 120 мм, а капацитетът на абсорбиране достига до 224 m3/h, което е идеално за по-малки до средно големи кухни.

Размерите на абсорбатора са оптимизирани за лесно вграждане - 207 мм височина, 493 мм ширина и 299 мм дълбочина, а ширината от 500 мм е идеална за стандартни кухненски шкафове. Механичното управление е интуитивно и лесно за използване, което прави този абсорбатор подходящ за всякакви потребители, независимо от техническите им умения.

За тези, които обичат да готвят и да експериментират с нови рецепти, този абсорбатор е незаменим помощник. Той ефективно се справя с миризмите от разнообразни кулинарни творения, без да нарушава естетиката на кухнята. Освен това, съвременният домакин, който цени времето си и предпочита лесни за поддръжка уреди, ще оцени алуминиевия филтър, който може да се почиства бързо и лесно.

За да разгледате и други модели от марката, можете да посетите Абсорбатори Turboair, където ще откриете разнообразие от уреди, които да допълнят вашата кухня. А ако искате да разгледате още повече опции, посетете нашата секция с Абсорбатори, където предлагаме широка гама от модели, подходящи за всякакви нужди и предпочитания.

В заключение, Вграден абсорбатор Turboair LEI GR/A/52(integra) е перфектният избор за тези, които търсят качество, ефективност и стил в едно. Той е създаден да улесни вашия живот и да направи всяко готвене удоволствие, без да се притеснявате от неприятни миризми или излишен шум. Изберете умно, изберете Turboair.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти