Вграден абсорбатор Turboair CERTOSA IX/A/60/PB
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се как може да превърнете готвенето в изкуство, без да се притеснявате от миризми и пара? Представяме ви Вграден абсорбатор Turboair CERTOSA IX/A/60/PB, който е създаден, за да допринесе за чистотата и свежестта на вашата кухня, докато вие творите кулинарни шедьоври.

Със своя стилен и модерен дизайн в цвят инокс, този абсорбатор на марката Turboair се вписва перфектно във всяка кухненска обстановка. Освен това, с размери 861/600/450 мм, той е идеалният избор за тези, които търсят компактно, но ефективно решение за своята кухня.

Технологията на Turboair гарантира, че с три степени на мощност, абсорбаторът може да се справи с всякакви кулинарни изпарения, като осигурява капацитет на абсорбиране от 250 до 500 m3/h. Това означава, че дори и най-интензивните аромати от готвенето ще бъдат бързо и ефикасно отстранени от въздуха в помещението.

За да бъде удобството пълно, абсорбаторът е оборудван с интуитивно управление чрез пуш бутони, което улеснява избора на желаната мощност. Алуминиевият филтър е лесен за поддръжка и почистване, което спестява време и усилия. Осветлението с LED лампи осигурява отлична видимост на готварската плот, като същевременно е енергоспестяващо и дълготрайно.

С ниво на шум от едва 61 dB, абсорбаторът работи тихо и не нарушава домашния уют, докато вие приготвяте любимите си ястия. Енергиен клас D гарантира, че уредът е ефективен и икономичен, като по този начин се погрижи и за вашата сметка за ток.

Когато става въпрос за гаранция, можете да бъдете сигурни в качеството на продукта, тъй като Turboair предлага цели 60 месеца гаранционен срок, което е доказателство за дълготрайността и надеждността на техните уреди.

Ако сте семейство, което обича да се събира около кухненския плот и да споделя вкусни моменти, този абсорбатор е идеалният избор за вас. Той не само ще подобри качеството на въздуха в дома ви, но и ще добави елегантен акцент към интериора на вашата кухня.

Разгледайте и други абсорбатори от нашата гама, за да намерите най-подходящия за вашите нужди. А за почитателите на марката Turboair, предлагаме и богат избор от Абсорбатори Turboair, които със сигурност ще задоволят всяко вкусово предпочитание и изискване.

Изберете Вграден абсорбатор Turboair CERTOSA IX/A/60/PB и се насладете на чист и свеж въздух в кухнята си всеки ден, докато вие и вашето семейство създавате вкусни спомени заедно.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти