Вграден абсорбатор Teka TL 6420.2 Е.357.1.ИН

Вграден абсорбатор Teka TL 6420.2 Е.357.1.ИН

id s2515910
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежест и чистота? Вграденият абсорбатор Teka TL 6420.2 Е.357.1.ИН е идеалният избор за всеки, който цени функционалността и модерния дизайн.

Със своя стилен и елегантен вид в цвят инокс, този абсорбатор на марката Teka се вписва идеално в интериора на всяка кухня. Той е снабден с метален филтър, който лесно се почиства и поддържа, гарантирайки дълготрайна и ефективна работа.

Три степени на мощност ви позволяват да контролирате интензивността на абсорбиране според нуждите на момента, като максималният капацитет на уреда достига до 360 m3/h. Това означава, че дори и най-силните миризми и пари от готвенето ще бъдат бързо и ефективно отстранени от въздуха в помещението.

Освен това, абсорбаторът е оборудван с LED осветление, което осигурява отлична видимост над готварската плот и добавя допълнителен шик към визията на кухнята. Енергиен клас C гарантира, че уредът е икономичен и не натоварва излишно домакинския бюджет.

Телескопичният тип на абсорбатора позволява лесното му вграждане в кухненския шкаф, като същевременно се запазва естетичният вид на кухнята. Механичното управление е интуитивно и удобно, а антивъзвръщателният клапан предотвратява връщането на въздуха обратно в помещението.

Размерите на абсорбатора са оптимизирани за стандартни кухненски шкафове, като ширината му е 600 мм, което го прави подходящ за монтаж над повечето готварски плотове. Нивото на шум при минимална степен е едва 57 dB, което гарантира, че уредът работи тихо и не създава дискомфорт по време на употреба.

Предлагаме ви 60 месеца гаранция, което подчертава качеството и надеждността на продукта. Всеки, който търси уред, който да съчетава висока функционалност и изискан дизайн, ще оцени абсорбаторите на Teka.

За да разгледате още Абсорбатори Teka, посетете нашия онлайн магазин. Там ще откриете разнообразие от модели, които да задоволят всички вашите изисквания и предпочитания.

Ако пък желаете да разгледате цялата гама от абсорбатори, нашият сайт предлага богат избор от уреди за вграждане, които ще допринесат за свежия и модерен вид на вашата кухня.

Изборът на подходящ абсорбатор е важен за всеки домакин, който обича да готви и да се грижи за своя дом. Вграденият абсорбатор Teka TL 6420.2 Е.357.1.ИН е не само практическо, но и стилно допълнение към кухненското обзавеждане, което ще ви спести време и усилия в поддържането на чистота и свежест.

Не пропускайте възможността да обогатите своя дом с този висококачествен уред, който ще ви служи вярно години наред. Изберете качеството и иновациите, които Teka предлага, и се насладете на чист и уютен домашен уют.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти