Вграден абсорбатор Teka GFL 57760 Е.4029.ИН

Вграден абсорбатор Teka GFL 57760 Е.4029.ИН

id s2337029
ОписаниеХарактеристики

Запитвали ли сте се как да превърнете кухнята си в оазис на чистота и свежест? Представяме ви Вграден абсорбатор Teka GFL 57760 Е.4029.ИН – вашият незаменим помощник в борбата с миризмите и парата при готвене.

Със своя стилен и модерен дизайн в цвят инокс, този абсорбатор на марката Teka се вписва идеално във всяка кухня. Интегрираният модел е не само функционален, но и естетически допълва интериора на дома ви. С размери 282/532/284 мм и ширина 600 мм, той се вгражда лесно и не заема излишно място.

Ефективността на абсорбатора е гарантирана с мощността на мотора от 270 W и капацитет на абсорбиране до 760 m3/h, което го прави подходящ за кухни с всякакви размери. С три степени на мощност и допълнителна интензивна функция, можете лесно да контролирате процеса на пречистване на въздуха според вашите нужди.

За удобство, абсорбаторът е оборудван с електронно управление и таймер за програмиране на времето за работа, което ви позволява да настроите уреда да спре автоматично. Алуминиевият филтър е лесен за почистване, а антивъзвръщателният клапан предотвратява връщането на въздуха обратно в помещението.

Осветлението с LED лампи осигурява отлична видимост на готварската плот и добавя допълнителен шарм към вашия кухненски интериор. Енергиен клас A+ гарантира, че уредът е енергоспестяващ и намалява разходите за електричество.

За тези, които предпочитат екологични решения, абсорбаторът предлага възможност за ползване на филтър с активен въглен, което е идеално за помещения без вентилационна система. С 60 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този уред.

За хората, които обичат да готвят и да прекарват време в кухнята, Вграден абсорбатор Teka GFL 57760 Е.4029.ИН е идеалният избор. Той не само ще подобри качеството на въздуха в дома ви, но и ще допринесе за една по-здравословна среда за вас и вашето семейство.

Ако търсите да разширите своя избор и да разгледате още Абсорбатори или да откриете други продукти от същата марка, посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от Абсорбатори Teka.

С Вграден абсорбатор Teka GFL 57760 Е.4029.ИН, вашата кухня ще се превърне в място, където готвенето е удоволствие, а въздухът – винаги чист и свеж. Изберете качество и ефективност, изберете Teka!




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти