Вграден абсорбатор Teka GFG 2 Е.399.БЯ
ОписаниеХарактеристикиВземи на изплащане

Запознайте се с новото измерение на чистотата и стила в кухнята – Вграден абсорбатор Teka GFG 2 Е.399.БЯ, който съчетава високата функционалност с изискан дизайн. Представяме ви уред, който ще се превърне в незаменим помощник в борбата с неприятните миризми и парата от готвене.

С мощността на своите три степени, този абсорбатор на Teka гарантира оптимална ефективност при всеки начин на готвене. Двигателят с двойна турбина осигурява мощно и надеждно абсорбиране на въздуха, достигащо до 341 m3/h, което го прави идеален за средни и големи кухненски пространства. А за тези, които предпочитат рециркулацията на въздуха, уредът предлага възможност за използване на филтри с активен въглен.

Освен мощност, Вграден абсорбатор Teka GFG 2 Е.399.БЯ се гордее със своята енергийна ефективност. Въпреки че е класифициран в енергиен клас D, той е проектиран да предложи оптимална производителност при минимална консумация на енергия. Съчетанието от метален филтър и LED осветление допринася за дълготрайността и ниските разходи за поддръжка на уреда.

Дизайнът на абсорбатора е съобразен с модерните тенденции в интериора на кухнята. Стилният бял цвят и компактните размери (175/550/290 мм) позволяват лесното му интегриране във всякакви кухненски шкафове. Управлението с пуш бутони е интуитивно и удобно, а антивъзвръщателният клапан предотвратява връщането на въздух обратно в помещението.

За да осигурим вашето спокойствие, Вграден абсорбатор Teka GFG 2 Е.399.БЯ идва с 60-месечна гаранция. Това е доказателство за качеството и надеждността, които Teka влага в своите продукти. Избирайки този уред, вие инвестирате в дългосрочно решение за своята кухня.

Ако искате да разгледате още абсорбатори или да откриете други продукти от марката, посетете нашия раздел Абсорбатори Teka. Там ще откриете разнообразие от модели, които отговарят на различни нужди и предпочитания.

Потребителите, които избират Вграден абсорбатор Teka GFG 2 Е.399.БЯ, обикновено са хора, които ценят качеството и дълготрайността на уредите в своя дом. Те са съвременни, активни и търсят практични решения, които да улеснят ежедневието им и да допринесат за една по-здравословна среда в дома. Този абсорбатор е перфектен за семейства, които обичат да готвят и да се събират на обща трапеза, без да се притесняват за разпространението на миризми из целия дом.

В заключение, Вграден абсорбатор Teka GFG 2 Е.399.БЯ е инвестиция в комфорта и чистотата на вашата кухня. Със своята ефективност, стилен дизайн и лесна поддръжка, той е уредът, който ще ви помогне да създадете идеалната атмосфера за готвене и общуване с близките ви.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Бял

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти