Вграден абсорбатор FALMEC GRUPPO INCASSO PLUS 50 INOX
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристикиВземи на изплащане

Искате кухнята ви да изглежда модерна и да съчетава функционалност с елегантност? Представяме ви Вграден абсорбатор FALMEC GRUPPO INCASSO PLUS 50 INOX, който е създаден да се слива перфектно с интериора на вашата кухня, докато тихо и ефективно се грижи за чистотата на въздуха.

Design Highlights:

1. Със своята елегантна вградена конструкция, този абсорбатор се интегрира безпроблемно в кухненския интериор, предлагайки минималистичен и съвременен вид.

2. Повърхността от неръждаема стомана не само придава модерен и чист изглед, но и гарантира дълготрайност и издръжливост на уреда.

3. Вграденото LED осветление добавя допълнителна светлина над готварската плот, което е не само практично, но и придава стил на кухненското пространство.

Functional Attributes:

1. Техническите чертежи показват, че за монтажа на абсорбатора са необходими отвори с размери 506 мм на 262 мм.

2. Размерите на самия уред са с ширина 494 мм и дълбочина 526 мм, което го прави подходящ за компактни пространства.

Advantages:

1. Скритият дизайн допринася за непрекъснатостта на линиите в кухнята, което е идеално за съвременните интериори.

2. Материалът от неръждаема стомана е лесен за почистване и устойчив на износване, свързано с кухненската среда.

Снимките предоставят визуален и технически преглед, но не включват информация за мощността на абсорбиране, нивото на шум или специфични характеристики като типове филтри или интелигентни управления, които обикновено се вземат предвид при оценка на производителността на абсорбатора.

За да допълним, уредът разполага с три степени на мощност плюс една интензивна, което ви позволява да регулирате силата на абсорбиране според нуждите на момента. Периметралната аспирация ефективно засмуква въздуха, а постоянните алуминиеви филтри са лесни за поддръжка и почистване. Системата за намаляване на шума осигурява тиха работа, а с капацитет на абсорбиране от 800 m3/h, този абсорбатор е сред най-мощните в класа си.

С енергиен клас B, Вграден абсорбатор FALMEC GRUPPO INCASSO PLUS 50 INOX е енергийно ефективен и щадящ както семейния бюджет, така и околната среда. С двугодишна гаранция, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на този уред.

Ако търсите повече Абсорбатори FALMEC, разгледайте нашата широка гама продукти, където ще откриете уреди, отговарящи на всички вашите изисквания и предпочитания.

Подходящ за хора, които ценят високото качество и иновациите в кухненското оборудване, Вграден абсорбатор FALMEC GRUPPO INCASSO PLUS 50 INOX е идеален за модерните домакинства, които се стремят към елегантност и ефективност. Независимо дали сте млад професионалист или част от забързано семейство, този абсорбатор ще се превърне във ваш незаменим помощник в кухнята.

Открийте още Абсорбатори и превърнете кухнята си в място, където дизайнът и функционалността се срещат, за да създадат перфектната среда за вас и вашето семейство.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Инокс

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти