Вграден абсорбатор Electrolux LFP616X
ОписаниеХарактеристикиВземи на изплащане

Запознайте се с новото измерение на чистотата във Вашата кухня – Вграден абсорбатор Electrolux LFP616X, който превръща готвенето в удоволствие, без неприятни миризми и изпарения. Със своя стилен и модерен дизайн в цвят инокс, този абсорбатор се вписва перфектно във всяка кухня, като добавя елегантен и функционален акцент.

Този уред е оборудван с мощен мотор, който осигурява капацитет на абсорбиране до 600 m3/h, гарантирайки, че въздухът в помещението Ви ще бъде бързо и ефективно пречистен. С три различни скорости на работа, можете лесно да контролирате интензивността на абсорбация според нуждите на момента.

Иновативната система на Electrolux позволява извеждане на въздуха или рециркулация с въгленов филтър, което означава, че абсорбаторът може да бъде инсталиран във всяка кухня, независимо от наличието на вентилационна система. Алуминиевият касетъчен филтър е лесен за поддръжка и осигурява дълготрайност и ефективност.

С размери 395/598/280 мм и диаметър на изходящата тръба 150 мм, този телескопичен абсорбатор е идеален за вграждане и оптимизиране на пространството в кухнята. Освен това, интегрираното LED осветление предлага отлична видимост върху готварската плот, като същевременно е и енергоспестяващо.

Управлението на абсорбатора е изключително удобно благодарение на пуш бутоните, които са лесни за използване и поддръжка. Енергиен клас А гарантира, че уредът е икономичен и екологичен, като намалява консумацията на електроенергия и помага за намаляване на сметките за ток.

С 24 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и качеството на Вашия нов абсорбатор Electrolux. Той е създаден да устои на изпитанията на времето и интензивната употреба, което го прави отлична инвестиция за всяко домакинство.

Ако сте любител на кулинарните изкушения и цените чистотата и свежестта в кухнята, този абсорбатор е идеалният избор за Вас. Той е предназначен за хора, които обичат да готвят и да се грижат за своя дом, като същевременно не правят компромис с дизайна и функционалността.

Независимо дали сте младо семейство, което търси практични и ефективни решения за своя дом, или сте опитен готвач, който желае професионални резултати, Вграден абсорбатор Electrolux LFP616X ще отговори на всички Ваши изисквания.

Открийте още Абсорбатори и разгледайте богатата гама от Абсорбатори Electrolux, които ще допринесат за модерния и функционален вид на Вашата кухня, като същевременно осигуряват високо ниво на комфорт и чистота.

Изберете качеството и иновациите с Electrolux и се насладете на чист и свеж въздух в кухнята си всеки ден!




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Инокс

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти