Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK60
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Открийте новия измерение на чистота и стил в кухнята с Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK60! Съчетавайки иновативни технологии и елегантен дизайн, този абсорбатор е идеалният избор за всеки, който цени функционалността и модерния външен вид.

Дизайн и Конструкция:

Този стенен, ъглов абсорбатор със съвременен черен стъклен финиш е перфектното допълнение към всяка модерна кухня. Стремежът към минимализъм се отразява в тънкия, плосък панел, който допринася за елегантната визия на уреда. Интегрираното LED осветление осигурява отлична видимост над готварската повърхност и добавя финалния штрих към дизайна.

Оперативни Характеристики:

Интерфейсът за управление с докосване предлага множество настройки на мощността, позволяващи персонализиран контрол на вентилацията. Интензивният режим на работа е предназначен за мощно абсорбиране на въздуха за кратък период от време, а иконата за наситеност на филтрите улеснява поддръжката.

Технически Спецификации:

Подробните чертежи показват съвместимостта с различни варианти на инсталация и пространствени параметри. Продуктът предоставя точни измервания за въздуховоди, електрически и газови връзки, които отговарят на различни регионални стандарти.

Функционалност:

Разработен за ефективно отвеждане и циркулация на въздуха, Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK60 гарантира чист и без миризми кухненски пространство. Металният мазнинен филтър, който може да се маха и почиства, осигурява дълготрайна производителност.

Съчетавайки мощна функционалност с изтънчен дизайн, Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK60 е подходящ за модерни кухни, които търсят премиум решение за вентилация. Енергоспестяващото LED осветление и панелът за управление с докосване предлагат удобство и лесна употреба за потребителя. Възможността за работа както в режим на отвеждане, така и на циркулация на въздуха, предоставя гъвкавост при инсталацията, в зависимост от оформлението на кухнята и нуждите от вентилация.

За тези, които ценят качеството и иновациите, Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK60 предлага оптимално решение. С три степени на мощност и допълнителна интензивна настройка, която достига до 550.0 m³/ч, този абсорбатор ефективно се справя с всякакви кухненски изпарения. Алуминиевият филтър е лесен за поддръжка, а автоматичното връщане от интензивна към нормална настройка улеснява употребата. С енергиен клас A и размери 975/590/325 мм, той е идеален за всеки дом.

За да разгледате още Абсорбатори или да откриете други продукти на марката, посетете нашия уебсайт и разгледайте Абсорбатори Bosch.

Представете си кухня, където въздухът винаги е свеж и чист, а визията на уредите допринася за модерния и стилен интериор. С Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK60, тази мечта се превръща в реалност. Изберете качество и стил с Bosch!




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти