Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK20
Икона нов продукт

Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK20

id s2587859
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на чистотата и свежестта? С Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK20 това е не само възможно, но и лесно постижимо.

Със своя изчистен и модерен дизайн, този абсорбатор с бял цвят се вписва идеално в съвременния интериор на кухнята. Неговата наклонена форма не само придава стил и елегантност, но и осигурява достатъчно пространство над котлоните, за да се чувствате свободни, докато готвите.

Функционалността на абсорбатора е на ниво, с интегриран контролен панел за лесно управление на скоростите на вентилатора и осветлението. Вграденото LED осветление не само подобрява видимостта върху готварската плот, но и добавя към цялостното изживяване в кухнята.

Откъм производителност, Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK20 ефективно улавя и елиминира кухненските миризми, мазнини и дим, подобрявайки качеството на въздуха в помещението. Разполага с различни настройки на скоростта, което ви позволява да контролирате интензивността на абсорбиране според нуждите на готвенето.

Инсталацията е улеснена с подробни схеми и размери, които осигуряват лесно монтиране и съвместимост със стандартните кухненски планове. Абсорбаторът предлага възможности както за отвеждане на въздуха, така и за рециркулация, отговаряйки на различните изисквания за вентилация в кухнята.

Качеството и марката са гарантирани от Bosch, известен с производството на висококачествени, издръжливи и ефективни домакински уреди. Този абсорбатор е с енергиен клас A, което означава, че е икономичен и екологичен избор за вашата кухня.

Снимките акцентират върху естетическите и инсталационните аспекти на абсорбатора, но за да получите пълна представа за неговата функционалност и производителност, е важно да знаете и техническите спецификации. С капацитет на абсорбиране от 430 m³/h и алуминиев филтър, този уред ефективно се справя с неприятните миризми и пари в кухнята. Освен това, с размери 975/590/325 мм, той е идеален за всяка кухня.

Купувачите, които ценят чистотата и удобството в кухнята, ще оценят Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK20 заради неговата ефективност и стил. Независимо дали сте млада двойка, която обича да експериментира с нови рецепти, или зает родител, който търси бързи и лесни решения за поддържане на дома, този абсорбатор е перфектният избор.

За да разгледате още Абсорбатори и да откриете идеалния за вашата кухня, посетете нашия уебсайт. И ако сте фен на марката Bosch, не пропускайте да разгледате и другите предложения на Абсорбатори Bosch.

С Вграден абсорбатор Bosch DWK65DK20, вашият дом ще бъде не само красив, но и здравословен, освободен от нежелани миризми и вредни частици. Изберете качество и стил с Bosch!




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти